Yani sevgili ( örnek olsun diye yazıyorum ) kelimesine yine aynı anlamı taşıyan "yaren" kelimesini title olarak gösterirsek google bunu yanlış algılayabilir..
Ya da kısaca, kelimelere title verilecekse sadece kısaltma kelimelerde verilmesi daha mantıklı..
Teşekkürler ilginiz için ;) :)
Haddim olmayarak bir şey rica etsem tekrar? :)
Seo konusunda bilgilisiniz belli.
Buradaki arkadaşlara, bizlere , bizlerin merak ettiği konular,sorunlar hakkında ( tabii isterseniz.. ) "Seo Sorular ve Sorunlar" hakkında bir konu açsanız biz de merak ettiklerimizi size sorsak, bizleri yüzeysel olarak bilgilendirseniz pek fena olmaz.. :)
Ya da kısaca, kelimelere title verilecekse sadece kısaltma kelimelerde verilmesi daha mantıklı..
Teşekkürler ilginiz için ;) :)
Haddim olmayarak bir şey rica etsem tekrar? :)
Seo konusunda bilgilisiniz belli.
Buradaki arkadaşlara, bizlere , bizlerin merak ettiği konular,sorunlar hakkında ( tabii isterseniz.. ) "Seo Sorular ve Sorunlar" hakkında bir konu açsanız biz de merak ettiklerimizi size sorsak, bizleri yüzeysel olarak bilgilendirseniz pek fena olmaz.. :)
Güzel bir konuya değindiniz tekrardan. Bu konu ile ilgili özel olarak ilgileneceğim ve kısmetse yarın akşam faaliyete geçirebiliriz.
Kısaltma yada eski Türkçe' den gelen kelimeleri de kullanabiliriz. Eş anlamlı kelimeleri farkedeceğini düşünorum...
Fevkîsinde dediğimiz zaman "İyinin de üstünde" demiş oluruz bunda sıkıntı yok. Sevk dediğimizde "nakliye" gibi kelime yazarsak saçma olur ve dikkat çeker açıkçası :)
Ben teşekkür ediyorum. Bilgilendirebildiysem ne mutlu bana...