-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Sözleşmede gözden kaçırdığınız bir nokta var galiba fiyat artışı söz konusu olmaz taahhütlerde
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
O zaman btk'ya şikayet et sözleşmeyle birlikte detaylıca anlat sorun çözülür kesin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
önce müdürlüğe gidip dilekçe verin sonra hakem heyetine gidin çünkü ilk önce firmayı sizin uyarmanız gerekiyor heyet buna bakıyor
SMHMedya
◕‿◕ Tasarım Uzmanı ◕‿◕
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım Ajansı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
lanet olsun ************* olduğuna zaten 3 ay boyunca nakil bekledim şimdi turkcellsuperonline geçtim on numara hizmet valla
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Süperonline daha bizim oraya gelmedi. Ben yine de Süperonline ile görüştüm ve ***** altyapısıyla yalın adsl Süperonline bağlattım. Süperonline eve kadar gelip binadaki bağlantı yerine bile bakıp her şeyi halletti. ***** binaya gelip bağlantı onayı mı ne yapacaktı. llk gün ***** bağlantıyı aktif etti. İkinci gün kapattı. Süperonline bildirdim. Arıza kaydı oluşturdu. Bu işlem hemen hemen 3 defa sürdü. Bir buçuk haftaya yakın net bir gitti bir geldi. En sonunda Süperonline işlemi bir takibe aldı. Sorunsuz, hatasız bir internet var şu an evimde. Süperonline he sefer sms ile bildirdi ve aramalar yaptı bağlantı hakkında. Süperonline işini tam yapıyor; ama ***** bu Süperonline'ı kötü duruma düşürmek için işini yapmıyor. Sağ olsun Süperonline. Varsa yoksa Süperonline.