-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
techpage.org (teknoloji sayfası) adında bir domain aldım. Belirlediğim alanlarla ilgili ingilizce makaleler yayınlayacağım. 20 - 30 adet özgün 200 kelimelik makaleler bunlar.
Adwords ile 20Tl üzeri tıklama istatistikleri mevcut. İngilizce siteler piyasasına girsem mi bende. Yatırım yapmaktan korkmam ama bu konularda nelere dikkat etmeliyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Endüstri müh.
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
siteye şuan ulaşılamıyor hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
bilimdili/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Gramer bilginin çok iyi olması lazım. 200 kelimelik makaleler için oldukça iyi bir anlam / gramer bütünlüğü gerekiyor.
Seo çalışması yaptırmak için birkaç yabancı forum ve webmaster sitesine üye olmalısın. Malesef ingilizce seo çalışması yaptırmak ve yaptıracak kişi bulmak büyük bir sorun.
Tıklamalara gelecek olursak, evet tıklamalar iyi bir ücret bırakıyor ama yabancı teknoloji siteleri inanılmaz fazla. Rekabeti çok yüksek bir alan. Eğer ziyaretçi çekebilirsen ne güzel, çekemezsen sıkıntı yaşarsın.
Bu yüzden bence tek başına başlama, bir ekip kurmaya çalış. Ayrıca teknoloji yerine bir moda, etnik yemek siteleri daha fazla dikkat çeker gibi.
Bunlar benim fikirlerim. Umarım projeniz tutar.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Çok zor bir iş.. Ancak sosyal medyadan trafik çekilebilir. İyi bir seo yaptırırsan ki bu da çok uçuk fiyatlara mal oluyor, o zaman arama motorlarında yükselmek mümkün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Turkcell
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ingilizce siteleri google translate ile yapsak faydası olur mu bende sorumu sorayım :) Hobi olarak resim çiziyorum bunların nasıl yapılacağına dair bilgileri sitede paylaşmak için yeterli olur mu google translate?
2 kişi bu mesajı beğendi.
Her Türlü Kalitenin Adresi! Hemen Profilimden Sipariş Verin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Zaman zaman ben de kullanıyorum ama cümlelerinizi ingilizce gramer yapısına uygun yazmanız lazım. Aksi halde ortaya ingilizce içinde hiç bir anlamı olmayan Türkçe diline uygun cümleler çıkıyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam ingilizcenizin olması şart öyle çeviri falan olacak iş değil :) ayrıca yabancı dilde teknoloji güzel fakat uzun vadede getirisi olacak bir iş yani çok sabır gerek ve milyonlarca teknoloji sitesi ile yarışıyorsunuz :)
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Şimdi Amerikalı birisinin, Türkçe bilmeden yada çok az ve temel şeyler bilerek translate ile bir teknoloji sitesi açtığını farzedin, google'ı falan geçtim, hanginiz bir şekilde siteye girip bir içeriği okuduktan sonra diğerlerini okumaya devam edeceksiniz? Üstelik bu forumdaki 2 site konusunun her 1 tanesi teknoloji sitesiyken, yani zaten bu dili bilen insanlar arasındaki rekabet yeteri kadar zorluyken hangi Amerikalı bunu yapmayı dener ?
Şimdi ingilizce bilmeyen bir türk olarak konuyu düşünün bir de, yani ingilizce bilmiyorsanız olacak iş değil. Biliyorsanız da zaman kaybetmeyin derim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
peki ingilizcede veya almancada hangi sektör en çok rağbet görüyor ?
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.