umursamaz
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
Merhabalar
Bıkmadınız mı artık paraları yatırıp yatırıp lınklerın etkisi 1 ay içinde ortaya çıkacak bekleyin yalanından !!
merhabalar seo, bancklink,tanıtım yazısı vs vs bunların hepsi googlenin gözünde işe yaramaz sitenizin hile yoluyla yukarı çıkması anlamı taşımaktadır.Evet belki bana işe yaramaz bişeyden çakmayan birisi olarak bakabilirsiniz.Ancak bu dediğim doğru işe yaramaz sitenize doğal olmayan yollar ile ( para karşılığı ) tanıtım yazısı alarak yukarı çıkarmak sadece geçici bir çözüm yoludur.Bende tanıtım yazısı alıyorum ancak sadece bir kaç dmoz kayıtlı site ve kaliteli siteden oda sadece indexim hızlansın diye başkada almadım. Seo googlenin sevdiği bir şey değil hile yaparak yukarı çıkma taktikleridir ve google her yeni güncellemede bu taktikleri işe yaramaz hale getirmektedir.E peki o zaman ne yapacağım ? Doğal olacaksınız işte burada size vereceğim yollardan doğal olarak ilerleyeceksiniz ve herşeyi zamana bırakacaksınız.Zaten bu süreç içerisinde google sizi en üste taşıyacaktır.Google yiğidin hakkını yemez !
AYLIK ÜCRETİM : 100 TL
not 1 : Süslü püslü konum olamaya bilir ancak size vereceğim hizmet diğerlerinden bin kat daha güzel olacaktır.
not 2 : Tek bir link alımı olmadan zaman içerisinde adım adım yükseleceksiniz.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
varmı çıkardığın site? yada çalıştığın ref site
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
umursamaz
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
şuan ref yok ama kendi yapıp sattığım siteler mevcut şuan üzerinde çalışmış olduğum yeni bir sistem var ve çok yüksek aranma hacminde dahi tek bir link alımı olmadan ilk 30 dayım
Two
Çapa Medya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım, Adwords, Editörlük
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konuda resmen saçmalamışsınız hocam. Backlink, tanıtım yazıları, link çıkışları bunlar SEO'nun yardımcı kollarıdır. Önemli olan bunları etkili olarak kullanabilecek bir taktik oluşturmak. Ayrıca SEO'nun azı da çoğu da Google gözünde hile olarak görünmez ki siz direk SEO'ya hile demişsiniz. Ayarını kaçıran ban yer. Peki sizin bu kutsal hizmetinizin sırlarını biraz açıklar mısınız neler yapıyorsunuz ?
http://bit.ly/capamedya - Elektriği, Suyu Kesilmeyen Makale - Editör Hizmetlerimize Göz Atın..
umursamaz
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
Kaliteli bir site olusturursaniz eger iyi bir alan adi iyi hedef kitlesi ve iyi bir proje ile linksiz en ust sralara zorlaya bilirsiniz. Seo hiledir bunu inkar edemessiniz.Sizin link dedğiniz olay google diyor ki doğallık babında ama burada parayı basıpta alınan bancklınklerle sadece azcık bır fark elde edersınız oda zaten 1 ay ıcınde dusecektır geri yukarı çıkmak aslında çok kolay googleyede degıl ınsanlara ne verebilirim bu onemlı
Djylee
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Emlakcı
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kardesım ozelden telefon umaranı yazarmısın
umursamaz
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
Evet cikarabilirsin ama ne kadar kalici olur o mertebede?