LikeSend doğru söylüyor. ben 1 sene oldu istifa edeli, büyük bir şirkette kurumsal iletişim departmanında istifayı basıp çıktım. Allah büyük kimseden torpil beklentim yoktu ilk önce çelik firmasına girdim işçi olarak çalıştım sonra gemi tersanesine gidip çalıştım sonra baktımki tekrar eski web işine döneyim memlekete geri geldim iri ufaklı firmaya girdim fetö olaylarından sonra tüm piyasa etkilendi elektronik satışları durunca 8 - 9 kişi işten cıkartıldık. fetö olaylarından itibaren işsizim arkadaşlar.

hepinizin kulağına küpe olsun. sakın benim yaptığım hatalara düşmeyin. en çok güvendiğiniz adamlar bile arkanızda durmaz aynı benim başıma gelip şirket toplantılarından............ şantiyelere düştüğüm gibi...

Allah yardımcımız olsun. Bu başımızdakiler din ile siyaset yaparak cahil halkı kandırma peşinde kendilerine hiçbirşey olmuyor olan biz gibi genç kişilere oluyor çocukluğumuzdan beri web ve bilgisayar ile uğraşıyoruz devlete girmesi gereken belkide bizleriz ama akp'nin gençlik kolundaki hiçbir bilgisi olmayan torpilli sözde müslümanlar işe giriyor.

tekrardan aman dikkat beyler altını çiziyorum iş bulmadan sakın işten çıkmayın !