Bugün analytics de birsey farkettim sosyal medyada sitenizin görünümünü eklemişler yenimi eskimi bilmiyorum ben bugün gördüm gayet yararlı bir bilgiyi daha bizlere sunmuşlar sosyal medyada sitemizin görüntüsünü ne kadar hit geldiğini gösteren bu uygulamayı sizlerle paylaşmak istedim.
Sosyal İlişki
Sosyal Web, içerik paylaşan, içeriği eleştiren, içerikle ve birbirleriyle etkileşime giren kullanıcıları birbirine bağlar. Sosyal medya analizi, sosyal medyanın etkisini ölçmenize olanak sağlayacak araçlar sunar. Yüksek değerli ağları ve içeriği tespit edebilir, kullanıcıların sitenizde ve sitenizin dışında içeriğinizle nasıl etkileşime girdiğini izleyebilir ve hedefler ile dönüşümleri kullanarak tüm bunları gelirinizle ilişkilendirebilirsiniz.
Biz bunu şu şekilde görüyoruz:
Kaynaklar ve Sayfalar: Kullanıcıların içeriğinizle etkileşime girdiği ağları ve toplulukları tespit edin.
Dönüşümler: Hedeflerinizi, dönüşümlerinizi ve e-ticaret işlemlerinizi izleyerek, sosyal medyanın değerini ölçün.
Sosyal Medya Eklentileri: Sitenizdeki kullanıcı etkileşimini ölçün.
Sosyal Medya Ziyaretçisi Akışı: Sitenizdeki trafik hacimlerini ve ziyaretçi trafiği modellerini karşılaştırın.
Kaynak:Csariaslan