Abi ben 20 yaşındayım ben Akp iktidarı dışında başka bi iktidar hükümet hatırlamıyorum. Ama görmedim diye bilmeyecek halim yok sanırım. Okuyarak araştırarak öğrendim.
Teknoloji sitesindeyiz gelişim sitesindeyiz yani sende bilirsin. Teknoloji çağdaşlık çoğu zaman gerilemez her zaman ileriye doğru gider. O dönem çoğu anlamda kötüydük şuan iyiyiz ama başta kim olursa olsun sağ veya sol yine iyi olacaktık o döneme göre.
Ama sen diyeceksin ki türbanlı bacıma hakaret ettiler okula askeriyeye almadılar falan bunlara cevap veremem hiçbir din inanç kişisel görüş özgürlük yasaklanamaz ben bunun karşısındayım.
"herşey rakamlardan ibaret değildir." abi bu mantığını şuan ki hükümetimiz fazlasıyla gerçekleştiriyor zaten :) kaynak istersen buyur
https://www.youtube.com/watch?v=2P1ef1a2SLg
sayının önemi yok makamın paranın itibarın yanında :) Ama bana göre de yok sayının önemi 1 veya 10000 kaç olursa olsun hiç kimse şehit olmasın.
1. site bakanlığın yani karşıt olunan sitesidir bakan söyledi diye o doğru olmaz. Politika yalanlarla doludur bunu sizde bilirsiniz.
2. site zaten hükümet yalakası bir sitedir objektif bi haber beklemek zor olmaz.
Ama ülkemizi istemedikleri doğru :) ee madem istemiyorlar niye kapılarında yatıyoruz onlar orta doğuda bi terör örgütü yarattıkça biz niye kapılarını yalıyoruz ? Niye yarattıkları teröristlerin hastanemizde tedavi olmasına izin veriyoz? terörizm bizim ülkemize çatana akdar terörizm değil mi? Niye ülkemize yükselmemizi istemeyen devletlerin üslerini yerleştiriyoruz?
"Bir yılda 532 şehit verdik!" Bu 532 şehitten biri çocuğumuz abimiz ablamız anamız babamız oluncaya dek sadece rakam olacak bunlar sanırım çoğunluk için. Saygılarımı sunarım abi