Öncelikle Hoşgeldin diyelim. Bir zamanlar aynı bende senin gibi tema paylaşım sitesi açmıştım. Blogger ağırlıklı olarak yayın yapıyordum. Şuan kullandığın tema güzel özellikle post kısmı kendine göre editle derim. Bir de sana önerim Dropbox kullan linke tıkladığında direk indirirsin. Kolay gelsin. Yakın zaman da ben de görüşmek üzere...
Hocam, önerileriniz için çok teşekkür ediyorum. Daha yeni başladım sayılır. Tema paylaşımı yapma fikri önceden aklımda yoktu. Daha önceden Blogger eklentileri ve ipuçları paylaşıyordum. Sistemi komple değiştirdim.
Post alanına gelince paylaştığım temalar benim olsa yemin ederim o yayın alanına destanlar yazarım ama benim değil işte :) Google'da ilk sıralara çıkabilmek için Tema hakkında çok sağlam bir makale/içerik hazırlamam gerektiğini biliyorum ama sonra diyorum ki: Tema benim değil ki!
Bu şekilde sade olmasının en iyisi olduğunu düşünüyorum.
Dropbox konusuna gelince hocam, dedim ya bu şekilde tema paylaşımı yapmaya yeni başladım diye; zamanla oturturum her şeyi.
Zaten Adsense, Seo ve Mobil uyumlu olmayan temaları kesinlikle paylaşmayacağım için tema sayısı belirli olacak, bende değişiklik yapmak istediğimde kolaylıkla yaparım.
Görüşmek üzere hocam, tekrar teşekkür ediyorum :)