msdselim O övünmeye çalıştığın köprü, tünel ve hava alanının hiçbirini devlet yapmıyor, yapmadı. Hepsi yap işlet modeliyle yapılıyor. Bu yap işlet öyle bir yap işlet ki, arkasında döviz ile yapılmış devlet garantili sözleşmeler var. Köprüden yeterli geçiş olmasa bile eksiği devlet köprüyle alakası olmayanlardan bile topladığı vergilerle işletmeci firmaya ödeyecek.
Devlet kendisi yapsa bu kadar maliyete ne gerek var 2 tanesi vardı ya deniliyor böyle yapınca ise bunlar bilmiyorum ne yapılmalı.
Anlaşma bittiğinde devletin olacak şuanda yapılan zarar olabilir ama köprü maliyeti kadar olmayacağına eminim
Hocam bırakın bence daha falza sıvamayı. Herşeyi satıp ülkeyi ayakta tutmak kolay. En basit Rusya turist yollamadı tatil köyleri kan ağladı. Ambargo olsa dayanmayız şu saaten sonra.
Her şey'den kastınız ne. Ülke ayaktaysa daha ne arıyorsunuz. Ben partimi sizden daha çok eleştirebilecek biriyim ne sıvamasından bahsediyorsun. Sen eceviti şu ıssıran partiyi sıvamıyorsun da ben mi sıvıyorum. EN batık ekonmi yapan adamı savundun bana sıvamaktan bahsetme lütfen akılcı olalım.