Blogger mı yoksa wordprees mi ?

Bu kişinin beceri ve uzmanlık alanına göre degişir. Site yönetiminden ve disiplininden zerre kadar bilgisi olmayan birine özel yazılım versen ne olur blogger versen ne olur yada wp ?

Wordpress ve blogger arasında hiç bir fark bulunmuyor. Aksine blogger ın artıları bilmeyenler ve araştıamayanlar için bir sır gibi..

Bugun google da 2 tane degişik sektörden ve rekabet gücü zor kelimelerden blogger alt yapısı ile web e girmiş ve yıllardır 1. sıradakı yerını kımseye bırakmayan siteleri sayabilirim. Wordpress iyi ise buyursun o 1. sıradakı blogger sıtenın önüne geçsin görelim.Günde 100 tl adsense geliri bulunuyor.

Aynı durumu kendi blogger tabanlı sitem için söylebilirim. En zor kelimelerde ve zor olan o kelimenin çogu türevlerinde ilk sıradayım. Yılların wp siteleri o kadar seo kasmalarına ragmen önüme geçemedi hala.

Peki kendi blogger siteme hergün içerik mi giriyorum ? hayır, haftada bir sadece. E nasıl oluyorda 1. sıradayım ? İşte olay burda başlıyor arkadaslar, siz en baba yazılımıda kursanız, seo dan almadıgınız sürece, google ı anlamadıgınız sürece, disiplinsiz çalışıp ezber iş yaptıgınız sürece başarı elde edilemez.

Bugun en baba blogger premium temayı kurun sitenize,( son bir kaç yılda olagan üstü kodlama yapılı temalar çıktı piyasaya) gören özel yazılımmı der inanmaz blogger olduguna. Öyle küçümsemeyın yanı google ın kendi çocugunu. Yorumları okudum , blogger 2000 den sonra etiket almıyormuş. Ya arkadaşlar yıl oldu 2017 artık ne etiketinden bahsediyorsunuz ? Bunlar 2010 öncesinin trendleri hep. Hala etiket ile ugraşan var ise bıraksın bu işi hiç emek harcamasın zamanına yazık.

Yaklaşık 5-6 yıldır blogger tabanlı sitem ile elde ettigim sonuçlar neticesi ile derleyip topladıgım ve anlattıgım bilgilerdir bunlar. O yüzden şu taban iyidir diye tavsiye etmiyorum yanlış anlaşılmasın ki, yorumun altına farklı bir eleştiri yapılmasın. Kim hangi sistemi kullanmak istiyor ise kullanabilir, önemli olan google ı anlamaktır, mesele bu