Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Merhabalar, son gunlerde makale isine donup donmemek arasindayim fakat ucreti gozume dusuk geliyor tabi normal is gibi yapilirsa iyi para kazanilabilir fakat hani 100 kelime 5 10 dakikami aliyorsonunda 1 tl kazaniyorsun ucret hani tamam toplu siparislerde falan bakinca iyi para gibi gozukebiliyor fakat hani boyle bakinxa insan garip oluyor ve birazda stresli is yetistirme vs
Sizce girilmesi dogrumudur? Sikilmamak icin ne yapilmalidir?
Görüş almak icin siz değerli WMAraci ailemle paylasayim dedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Kotil ilk önce hatırladın mı abini ? :)
kardeşim sana hep dedim herşeye para yönünden bakma. Çık dışarı hava al sonra dön yazmaya başla bunu para kazandığını düşünerek yaparsan zor zevk için yaz ki hem daha güzel yazıalr çıksın ortaya hem sen sıkılma. Zaten zamanla müşteri potansiyelin oturur yerine fazlasıyla kazanırsın
1 kişi bu mesajı beğendi.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Editörlük daha mantıklı, düzenli para demek.
Şimdi tövbe zamanı..
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Makale, editörlük işleri freelacer işler arasında en güzel ve en rahat şekilde yapılan bir iştir. Ben bu sektörde ne kadar süredir yer alıyorum tam bilmiyorum ama işimi severek yapıyorum. Hali ile kendimi geçindirecek ücretlerde kazanıyorum. Eğer bu sektörü sevmez isen başarılı olamaz, güzel yazılar ortaya çıkaramazsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Turkcell
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende makale yazarıyım bazen çok sıkıcı olabiliyor ama bazen cok zevkli oluyor yazması. Kendi sitem kazandırsa aslinda hic yazmaya uğraşmam kendi siteme yazarım ama ayda 3 tl kazandıran bi sitem var
Her Türlü Kalitenin Adresi! Hemen Profilimden Sipariş Verin!
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Ben bugüne kadar bu işi severek yapan kendim dahil bir tane adam görmedim, arama. Zaten bu işi yaparak BMW filan da alındığı yok :D Olsa şimdiye kadar ben kesin alırdım yani estoril blue olanlarından :D
Rahat yanları yok değil ama %70 dışarıya çalışıyorsam %30 kendime çalışırım. Düşünsenize, bir gün tüm iş verenleriniz elinizden gittiği anda dımdızlak ortada kalıyorsunuz...
Saçma sapan ajanslara metin yazarı olarak CV gönderiyorsunuz onlar da sanırım hayır hasenat pointi kasmak için 2.000 TL maaş veriyor bir de "bak 2.000 TL veriyoruz, daha ne olsun." diyorlar.
Alternatifin varsa ve yol yakınsa başka alanlara yönelebilirsin. Ben de başka alanlara yönelmeyi zamanında çok denedim ama ne var ki, yaptığım en iyi iş bu anasını satayım.
Bu alanda bir yeteneğim var ve yıllarca süren çalışmalar sonunda artık işin binlerce püf noktasını öğrendim. İçerik hakkında kafam kadar İngilizce kitaplar okudum.
Hepsini bir kenara bırakıp gidersem, ayıp olmaz mı? :)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Kotil eyvallah paşam. Dediklerinde haklısın. Devam et hep dediğim gibi sana sabır sabır sabır. whatsapp varsa gel 0537 668 12 95
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM