SuatGülten adlı üyeden alıntı

Kotil ilk önce hatırladın mı abini ? :)

kardeşim sana hep dedim herşeye para yönünden bakma. Çık dışarı hava al sonra dön yazmaya başla bunu para kazandığını düşünerek yaparsan zor zevk için yaz ki hem daha güzel yazıalr çıksın ortaya hem sen sıkılma. Zaten zamanla müşteri potansiyelin oturur yerine fazlasıyla kazanırsın


Hatırladım hatırladım. :) Para yonünden bakmamak olsa keşke ne bileyim insan ister istemez düşünüyor yani biliyorsun vaktinde nerelerde olduğumu sonradan bunalımdan dolayı bıraktığımı şu bunalmayı falan çözdüğüm taktirde geri dönecem bakalım bunun için bir kitap bile var okuduğum.

BurakE adlı üyeden alıntı

Hocam sizi tanıyorum zamanında gayet iyi bir makale yazarı olduğunuzu biliyorum. Bende makale yazarıyım ancak bazen yazarken gerçekten çok sıkılıyorum ancak birkaç arkadaşım var onlarda makale yazarı, onlarla arada konuşmak bana iyi geliyor ve işime nedense daha iyi tutunuyorum. Belki size saçma gelebilir ama bana işimi daha iyi yapmamı sağlıyor. Eğer sizde isterseniz skypeden ekleşiriz arada dertleşir arada yardımlaşırız böylece işinize sizde daha iyi tutunursunuz. Birçok arkadaşımız ve bende kabul etmek gerekirse biraz para kazanmak için hemde kendimizi geliştirmek için bu sektöre adım attık ve ufakta olsa cep harçlığımızı çıkarıyoruz ve en azından kimseye yük olmuyoruz. Ne zaman görüşmek,dertleşmek ve yardım almak isterseniz buralardayım çekinmeden mesaj atabilirsiniz.
skype: makalecibey@gmail.com


Teşekkür ederim hocam, skype üzerinden yazdım. Bende sizin gibi konuşunca veya makale hakkında kitaplar okuyunca bir şevk istek geliyor tabi bir süre sonra gidiyor ayrı mesele. :)


berkay310 adlı üyeden alıntı

Bende makale yazarıyım bazen çok sıkıcı olabiliyor ama bazen cok zevkli oluyor yazması. Kendi sitem kazandırsa aslinda hic yazmaya uğraşmam kendi siteme yazarım ama ayda 3 tl kazandıran bi sitem var ��


Kendi sitemiz kazandırsa keşke kim istemezki 300 kelime 2 adet yazarak günde 20 TL kazanmayı. :)