dogandeniz adlı üyeden alıntı

Hocam başka türlü ortada kalırız sunucular iyi olacak fikri büyük düşündüğüm için o şekilde malesef :-) Başka türlü nereye sığdıralım veriyi. Yazılıma destek verenlerde olacak. Yeniliğe açık olacak. Tüm dünyadan ödeme alınacak. her alt alan adına 1 sunucu olacak. 5 sunucu ile iş çözülür. tabi 512 gb ram falan olması lazım ki milyonları kaldırsın :D Yanlış anlamayın dalga geçmiyorum. İş biraz zahmetli


Sunucular konusunda çok daha yenilikçi düşünmek lazım. Fikriniz ney bilmiyorum ama birden fazla alt alan adı olacaksa ve her alt alan adı için ayrı sunucu atanacaksa, Digitalocean üzerinden her alt alan adı için ayrı droplet açarız ve bunu API ile otomatik bile yapabiliriz. Yoğunluğa göre otomatik CPU, Ram ve internet hızı arttırımı bile yapılabilir.

Fakat kurduğunuz cümlelerden anladığım şu, konu hakkında bilginiz olsa bile (ki yok) düşünceniz çok kapalı. Fikrinizi bilmiyorum fakat sizle iş yapmaktan yana olacağımıda sanmam.

nrkn adlı üyeden alıntı

Bu arada konu hakkında da söyleyebileceğim şudur; aynı şekilde bir konu açıp bende projelere maddi destek sağlamayı hedefledim lakin gelen mesajlar dediğin gibi, facebook un Türkiye versiyonunu açalım düzeylerindeydi :)

ha bir de, "teknoloji bloguı açacağım çok özgün olacak maddi desteğe ihtiyacım var"lar havada uçuşuyordu :)


Durum öyle maalesef, yapacak bir şey yok. Toplum sosyolojisi yapıyorum bu sayede.