Symbolic cnrsgr magender Arkadaşlar, bende günde 3.000 kelime makale yazıyorum. Günlük olarak da teslim ediyorum, ancak yazdığımı tekrar tekrar okuyorum. Yani öncelikle insanın kendisi beğenmeli yazdığını. Bahsettiğim gibi yazan arkadaşların 1 TL ya da 5 TL ile alakası yok! Yazım kapasitesi bu kadar ama makale yazarı olmuş, bir de makale profesörü diye kendine nick koymuş. Makalesini okuyorum evlere şenlik..
:) Projelerime maddi yatırım sağlayabilmek adına bende bir kaç ay öncesinde başladım metin yazarlığına. Çok güzel getirisi oldu, olmadığını asla söyleyemem. Ama makale için araştırma yapma, konuyu öğrenme, makaleyi yazma, son okumasını yapma, imla kontrollerini yapıp teslim etme aşamaları bir hayli yorucu oluyor. Günlük +2500 teslimat yapar iken, her ne kadar getirisi güzel oluyor olsa da mevcut müşterilerime durumu izah edip ilanımı iş alımına kapattım. Mevcut müşterilerimin talepleri olduğunda devam ediyorum çalışmaya sadece.
Konuya dönecek olursak da; herhangi bir program bilgisi gerektirmeyen bir sektör olduğu için ve "bakarak yazarım işte" şeklinde bir psikolojiyi benimsettiği için bu konunun önüne maalesef geçemeyiz. Benim bu konuda yazarlara olduğu kadar müşterilere de sitemim var. Çünkü kaliteli ve doğru bilgi barındıran makaleler için 100 kelimesini 1 TL, 1.25 TL üzerinden satın almak istemek, ucuz makale yazarı aramak bu durumun ana sebebidir. 2 cümleyi bir araya getiremeyen adamlar, günlük 5000 6000 kelime teslim ederek para kazandıkları için sürekli ortadalar. :)