Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Hak ettiğimiz ücretleri istediğimizde suçlu bir oluyoruz. 2 Cümleyi bir araya getiremeyen, cümle kuramayan kişiler, 0,75 TL , 1 TL gibi tutarlarda makale yazmaya devam ederlerse artık bizlerde bu sektörden ayrılmak zorunda kalacağız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Başta yanlış yapılan şey makale kavramının her alanda kullanılması oldu. Makale ile bizim yazdırdıklarımız veya bloglarımız için yazdığımız yazılar bambaşka şeyler. Biraz önce bir röportajda Ali ata bak cümlesini ögelerine ayırın diyordu verilen cevaplar ise mükemmel gerçekten. Herkes para kazanma hevesinde çoğu kişi umursamıyor, özenmiyor bile yazdıklarına zaten. Bu kavramı tamamen yanlış kullanıyoruz :(
Teamtofas.com
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kusura bakmayın da neredeyse herkes de yi hatalı yazmış. makalelerde yazım hatasından şikayetçi arkadaşlar bu konuda yazdığınız mesajlarda de nin nasıl yazıldığını bilmediğiniz ortada. nasıl farkettiniz yazım hatalarını? makale yazarıyım diyen, her önüne gelen eğitimsiz arkadaş makale yazıyor diyen arkadaş da de yi hatalı yazmış.
hatta biri te yazmış ki o tam komedi.
1 liraya alınacak makale spinli olur. noktalama hatası ve anlatım bozukluğu çok olur. size satılan makale spinlenir spinlenir 5 kişiye daha satılır. özgün mü? özgün. ucuz mu? ucuz.
ha ben hatasız bir makale arıyorum derseniz. yazarım beş saat uğraşır 500 kelimeye 300 lira alırım. kimse 5 lira için gününü harcamaz.
4 kişi bu mesajı beğendi.