Aykut adlı üyeden alıntı

Symbolic cnrsgr magender Arkadaşlar, bende günde 3.000 kelime makale yazıyorum. Günlük olarak da teslim ediyorum, ancak yazdığımı tekrar tekrar okuyorum. Yani öncelikle insanın kendisi beğenmeli yazdığını. Bahsettiğim gibi yazan arkadaşların 1 TL ya da 5 TL ile alakası yok! Yazım kapasitesi bu kadar ama makale yazarı olmuş, bir de makale profesörü diye kendine nick koymuş. Makalesini okuyorum evlere şenlik..



Bu konuya bende katılıyorum, ücret ile pek alakası yok.. 2 liraya çok çok kaliteli yazanlarda var, 5 liraya kendini gazeteci, yazar, editör olarak sananlarda. Bu bence biraz yazarın kişiliği birazda kabiliyeti ile alakalı. Evet maalesef, sektör öyle bir hale geldi ki Ayşe, Fatma'ya ben makale yazarak para kazanıyorum diyor, sende yaz kazan diyor. Lakin Fatma daha önce hayatında terim olarak dahi duymadığı "makale" yazmaya başlıyor.

Sonuç ne mi oluyor ?

"Kredi faizleri için Başbakan Tayyip Erdoğan faizleri indirin dedi, Başbakan Tayyip Erdoğan kredi faizlerini indirmeleri için bankalara faizleri düşürün diye seslenerek faizleri indirtti."

Aynen böyle bir cümle geçen makale için 100 kelimesi 2,5 lira diyen yazarlar çıkıyor ortaya..