Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şehit olmak ile bu durumu karşılaştıran çocukça bir düşünce ortaya atmak bile çocukça bir yaklaşım. Şehitlik gibi bir mertebeyi bu durumla kıyaslamak da nedir? Dünyanın en zeki ya da bir şey bilmeyen insanı olmak ile şehit olmak aynı şey midir? Nasıl bir düşünce yapın var senin? Şehitlik gibi kutsal bir durumu nasıl bu durumla kıyaslarsın? Dediğinizi bir düşünüp tartın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
170, (%100)
Kalite her zaman ucuzdur. Biraz sert olacak ama ucuza makale yazdıracağım diye ucuza yazan makaleciyi bulmak için 40 saat zaman harcarsınız. Ondan sonra da vah makaleler böyle vah makaleler şöyle diye ağlarsınız.
Kalite istiyorsanız makalenin hakkını vereceksiniz.
teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Article Writer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizler makale yazmıyoruz, bizler "içerik" hazırlıyoruz. Zira makale kavramı çok daha farklıdır ve nitekim konuda bazı arkadaşlar buna değinmişler zaten.
Konunun ana temasına gelecek olursak, bence bu tarz yazarlar olmalılar. Zira içerik hususunda "100 kelime 0,8 TL olmaz mı?" Mantığı ile içerik alanlara müstahak oluyorlar.
Bilmiyorlar ki, kalitesiz içerik siteyi uzun vadede batırır. Google çok gelişmiş bir yapıya sahip ve yemiyor o saçma sapan re-write içerikleri. Sonra başlıyorlar; "her şeyi yaptım, sitem gelişmiyor." "O kadar SEO yaptım, kelimede çıkamıyorum" ... Bla, bla, bla!
Konuda bahsi geçen yazarlara sesleniyorum, AYNEN DEVAM EDİN! :) Ölü sevicileri, sitelerini içten içe baltalayarak cezalandırın saçma içerikler yazarak.
"Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value."
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Konu başlığı zaten olayı özetlemiş hatta son noktayı koymuş durumda. Bunun önüne geçemezsiniz.
Birileri çok uçuk fiyatlar verip piyasayı uçururken diğerleri de bilmedikleri işe girip sırf para uğruna insanları kandıracak. İşte bu iki tip insan aslında hiç bulaşılmaması gerekenlerdir.