-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Emekli
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, aynı konudan bende rahatsızım, 2 milyon izleme 1100'e yakın video vardı hiç bir uyarı almadan
Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı.
karşımda bu alıntı uyarıyı gördüm.
Kanalım siyasi ağırlıklı olduğu için yüzlerce yorumlar yapılıp tartışmalar uzayıp gidiyordu, anladığım kadarı google çalışan Türkiye yetkilileri tarafsız olamıyor ve siyasi görüşüne ters olan kanları eften püften nedenler bahane edip kapatıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Turkcell
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yilmaz68 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, aynı konudan bende rahatsızım, 2 milyon izleme 1100'e yakın video vardı hiç bir uyarı almadan
karşımda bu alıntı uyarıyı gördüm.
Kanalım siyasi ağırlıklı olduğu için yüzlerce yorumlar yapılıp tartışmalar uzayıp gidiyordu, anladığım kadarı google çalışan Türkiye yetkilileri tarafsız olamıyor ve siyasi görüşüne ters olan kanları eften püften nedenler bahane edip kapatıyorlar.
@yilmaz68 kapatmakta haklilar cunku videolarin yayinlama hakki sana ait degil. Videoyu sen yükleyince senin olmuyor maalesef. Ben de eskiden boyle senin gibi yapiyordum benim de cok kanalim kapandi. Tamamiyle özgün bir kanal olusturursaniz bir sorun cikacagini sanmam. Sorularin olursa cevaplayabilirim. Yardimci olurum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Her Türlü Kalitenin Adresi! Hemen Profilimden Sipariş Verin!
enc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
özel bir şirket
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benimde tıkır tıkır işleyen kanalımı hiçbir uyarı olmadan kapandı mail bile atmadılar adsenseyide kapadılar bıraktım yt işini en iyisi sağlam bir web sitesi açmak yazda almak
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Turkcell
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dogandeniz adlı üyeden alıntı
berkay310 Hocam peki 2 ayda kazandığın kazançlar. Yani Kasım ve Aralık kazançları hiç kesinleşmedi. Aralık sonunda kanal kapandı ama Youtube Türkiye takımı paranın yatacağını söyledi. Bekliyorum hala kesinleşmedi. 1700 tl kazanç gözüküyor. Bilginiz var mı bu konuda?
hocam sanırım bu sorun spam yapanlarda oluşan bir sorun. Spam yapıldığı için önlerini alamadılar türlü yöntemlerle. Önceden çok basit şekilde para kazanma açılabiliyordu videoları yan yatırarak para açılyordu sonra tekrar videolar düzeltiliyordu. Hatta bir adsense hesabındaki kanal kapandığında diğer kanalları etkileyen bir durum oluşmuyordu. Geçen yıldan beri youtube sistemlerini baya bir güçlendirdi. Kapanan kanallar genelde adsensede bulunan diğer kanallara da domino etkisi yaratıyor onları da kapatıyor, adsense spama düşüyor, yeni kanal bağlasan bile onu da kapatıyorlar. En ufak şeyden topluluk atıyorlar kanal kapatıyorlar. Benim de kapandı bir çok kanalım spam oyun vs yazan o maddeden dolayı. Muhtemelen artık youtube kanalları kapatıyor, kapanan kanal için de ödeme yapmıyor. Geçmşte böyle bir sorun hiç oluşmamıştı.
Her Türlü Kalitenin Adresi! Hemen Profilimden Sipariş Verin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Az önce yorgun olduğum zamanlar severek videolarını izlediğim Pitho TV kanalının kapandığını gördüm. Youtube politikalarını anlamak gerçekten zor. Adamlar müzik olmadan kendi çektikleri kafa masajı videolarını yayınlıyordu ve binlerce abonesi vardı. Kendi alanında son derece başarılı bir kanaldı ama nedense kapandı. Böyle kanallar gidiyor geriye spam kanallar kalıyor.
Ne ekersen onu biçersin