Herkese selamlar arkadaşlar eminim bir çok site sahibi sitesi için makale yazdırıyordur. Makale yazdırmadan önce sizlere dikkat etmeniz gereken hususlar hakkında bir kaç bilgi vermek istiyorum bu sayede sitenize yazdırmış olduğunuz makaleleri daha kaliteli kişilere yazdırmış olacaksınız...

Makale yazdırmadan önce çalışacağınız kişinin özelliklerini sorun. Örnek vermek gerekirse Yaşı, mesleği, hangi bilgilere sahip olduğunu mutlaka öğrenin..

Sitede bakıyorum eleman 18, 20 yaşları arasında öğrenci, Konu başlığı açıyor. (Her sektöre öğrenciden tanıtım yazısı) kesinlikle yanaşmayın neden derseniz sen ne zaman doğdun ne zaman büyüdün ne öğrendin ? senin adın üstünde öğrencisin daha öğreniyorsun hele bir büyü mesleğini eline al ne öğreniyorsan onunla ilgili bilgileri bir edin öyle konu aç..

Makale yazan prof. kişilerin yaş ortalamaları yaptığı iş, sektör, eğitim durumu ws.leride ele alırsak 30 ile 50 yaşları arasında olan kişilerdir. daha deneyimli daha tecrübeli ve bilgi sahibi sahibi kişiler olmuş olurlar. Ayrıca 1 dal üzerine makale yazan kişi daha iyi yazılar bilgiler ortaya çıkarabilir. Konuyla ilgili gerçek bilgiye sahip olduğu için araştırma yapma gereği bile duymazlar beyinden yazı akar, akarr akarr... işte google bu tip makaleleri sever..

Elemanlar belirtiyor soruyorsun diyor ki ; her sektörden yazarım diyor. Okey diyorsun veriyorsun modayla ilgili bir makale hemen eleman googlede vermiş olduğun başlığı nette aratıyor en üstte kim çıkmış giriyor hasan amcanın sitesine 100 150 kelimesini okuyor. Hasan amcanın makalesinin çakmasını yapıyor veriyor sana dikkat edin bunlara iyi çalışmalar.