-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Instagram Web Otomasyon
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Merhaba,
Aydın,İzmir ve Manisa çevresinde özellikle büyümeyen cins, bir köpek sahiplenilecektir.
Yalnız yaşadığım için artık bir hayat arkadaşı olmalı diye düşünüyorum :)
Bakımı konusunda kimsenin şüphesi olmasın :) pm yoluyla ulaşmanızı rica ediyorum.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Rottweiler kırması bir köpek vardı bir arkadaşın,ben 2 tanesini sahiplendim son 1 adet kaldı annemler istemediğim için alamadım düşünürseniz iletişime geçin şuan 70 80 günlük
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Gerçekleşmesini istediğim dileklerim arasında "evimde köpek beslemek" var, inş bende bir gün sahip olurum :)
Psd2css işleri için pm atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
furkan35 adlı üyeden alıntı
ademgao gerçekten tadılması gereken bir olay, sana sadık biri sen evden gidince üzülen eve gelince sevincinden yerinde duramayan sevgi gösterisi yapan bir canlı. Sen yokken evi koruyan sen evdeyken seni koruyan sana vurulduğunda karşısındakinin kim olduğunu bakmayıp gözünü karartarak saldıran bir canlı. Hayvanlarla insanlar arasındaki tek fark akıl olmasına karşın sayılamayacak kadar çok akıllılık göstermesi... Tek karşı olduğum şey ticarete dökülmesi. Eminim forumdan biri çıkacaktır. Bir pug araştırayım dedim 1000 TL den başlıyor. Bir pekinez bakayım dedim 500 TL den başlıyor... Onun yerine bu parayı o köpeğin rahatı için harcamayı yeğlerim :)
Hayırlısı olsun, umarım sizde aradığınız dostu bulursunuz.
Psd2css işleri için pm atınız.
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende yalnız yaşıyorum. Köpek sahipleneceğim de, pisletme olayından dolayı alamıyorum.