Türkiye'de hemen hemen her kesim Facebook kullanıyor ve reklamları genelde Facebook kendi yayınlıyor haliyle parayı da Facebook biz kullanıcılar sayseinde götürüyor bu geliri facebook un elinden almanın bir yöntemi olsaydı daha iyi olmazmıydı elbette olurdu hemde çok basit bir şekilde yürürlüğe sokulabilir.
Nasıl mı?
Kısaca ben özetleyelim daha önce yapılan tüm sosyal medya aparatlarını unutun bu sistem hiç birine benzemiyor.
para kazanan kullanıcılar özelliği
Şimdi bir program yada uygulama sayesinde önce programın satın aldığı reklamları paylaşacak gerçek Facebook kullanıcılarını bulacaksınız. Bu kullanıcılar özenle seçilmeli ve aktif gerçek Facebook hesap kullanıcıları olmalı ve arkadaş ve takip sayısına göre paylaşım yaptığı gönderide para kazanmalı
özetleyelim ben bir facebook kullanıcısıyım sisteme gireceğim sistemde kayıtlı olan paylaşıma hazır reklamları paylaşaçağım ve bu paylaşımlardan ben bir gelir elde edeceğim.
para ödeyecek reklam vermek isteyen kullanıcılar bölümü
reklam veren firma yada şahıslar reklamları paylaşıldıkça paylaşan kişinin kazandığı oran kadar bütcesinden eksileçek
sistem ne kazanacak
yazmış olduğunuz sistem ise reklam veren firma yada kişilerin toplam bakiyelerinin %3-5 gibi bir kısmını gelir olarak hanesine yazacak
bence böyle bir sistem tutar
ama kazançlar iyi olmalı örneğin 500 arkadaşı olan bir kişi 1 paylaşım yaptığında en az 0,5-1 yada 1-2-3-4 tl gibi bir rakam kazanabilmeli kazanç durumu kişinin arkadaş listesine ve takip durumlarına göre belirlenmeli aynı zamanda sadece facebook profilleri değil kişinin yüksek takipcili sayfalarındada paylaşım yapabilmeli
kazançı yüksek tutacaksın ki havuza alaçağınız kişi sayısıda o denli yükselsin ve insanlar ilgi göstersin
hadi birazda siz geliştirip düzenleyin bu fikri ama sadece paylaşım üzerine yapmalısınız başka düzenekler eklemeden.
kimse kimseye fikir vermez belki birilerine ilham kaynağı olur insanların bedavadan para kazanmalarını sağlarız. eğer bu sistemi oturtursanız facebook Türkiye'de çöker.
sistem çok basit sade kolay olmalı aynı google ana sayfası kadar sade olmalı ki herkes kullanabilmeli sistem adsense gibi katı kurallar içermeliki kötü emellere hizmet etmemeli
ben Füzyon için ortamı ayarladım sizde zincirleme reaksiyonu başlatın