ebagcuvan Benlik durum çıktı. Merhaba arkadaşım ilk başta doktor v.s hastane ismini söyleme etik olmaz sonraki aşamlarda, nerenizde iltihap var, neye göre yazdı o ilacı (kan tahlili v.s. yapıldı mı) ilacın ismi nedir bazıların yan etkileri oluyor. Sebebine gelirsekte ilacı siz mi yaptınız mı (siz yaptıysanız bütün yük üstünüze biner) deneyimli birisi yapsaydı keşke, sağlık ocaklarında ücretsiz yapıyor veya kliniklerde 5 tl gibi rakamla yapıyorlar. Her neyse fındık tarzında şişme olduysa kas dokusuna girmesi geereken ilacın kas tabakasına girmeden birikmesiyle oluşan bir şişmedir.Yapmanız gereken sıcak bir havluyla üstüne koymanız fazla sıcak olmayacak tabiki de ütüyle de yapabilrisiniz.Ordaki kan akışını hızlandırır birkaç saat veya dk içinde kendine gelir gelmezse bir hastaneye de gidebilirsiniz yanınızda ilacı da götürmeyi unutmayın. Kusura bakmayın geç gördüm, yoksa direk ilk müdahaleyi söylerdim.
Not: Yukarıda verdiğim tavsiyelerden oluşabilecek durumlardan mesul ben değilim hastanın menfaatine kalmıştır. Geçmiş olsun.