Bu konuda genel olarak fikirlerim şu şekilde:

Öncelikle anladığım tasarım şablonlarını web sitesine çevirmek istiyorsunuz. Bunun için en temel olan ihtiyacınız içerikleri herhangi bir web sitesine yerleştirmek için gerekli olan html.

İçerik yerleştirmesini öğrendikten sonra bu içeriklerin tasarımlara benzer sitilleri vermek için gerekli olan css.

Sıra geldi web sayfasına gerekli olan dinamizmi kazandırmaya bunun için gerekli olan javascript. Ayrıca dinamik yani değişken sayfalar yaratabilmek için php.

Ama en önemlisi size ve diğer arkadaşlara tavsiyem şudur. Öğrenmek şu şekilde olmaz yani ben html, css ve javascripti öğreneyim sonrasında kodlamaya başlayayım YANLIŞ! Öğrenme süreci kodlama ile birlikte ilerler. Bunun için en önemli yol şu olsun mesela kendinize bir hedef koyun en basiti olarak ben 3- 4 sayfadan oluşan bir web sayfası yapacağım kararını verin. Daha sonrasında direk 0 bilginiz ile dahi kodlamaya başlayın, zorlanın, yapamayın sorular sorun çok kısa sürede geliştiğinizi göreceksiniz.

Sonraki süreçte içerisinde javascipt ve css kütüphanelerinin hazır olarak bulunduğu "framework"lar ile tanışacaksınız Bootstrap, Foundation gibi bunlar çok az kod yazarak gayet iyi web sayfaları yapmanıza olanak tanıyacak..

Nacizane olarak web dersleri verdiğim bir youtube kanalım var ve mümkün olduğu kadar dilleri anlatmanın yanında ufak projelerde öğrenilen konuların nasıl kullanılacağını da anlatmaya çalışıyorum.