-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
sigortacı
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kardeşim ahlakın kaybolalı çok oldu 10 parmağın 6 sı üçkağıdın peşinde
www.ikiyek.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kendi siteme bir makale yazdıgım zaman, görselleriyle birlikte hazırlamam 1 saatimi alıyor.
Bence profesyonel veya işini ciddiye alarak makale yazarlığı yapan adam diyeyim bir makaleyi 2 liraya 3 liraya satmaz. Şahsen benim 1 saatim 3 liradan daha kıymetli benim için.
Bence biraz da müşteri olarak bizlerin de işi ciddiye almayışımızdan kaynaklanıyor.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim amacım fiyat belirlemek değildi yanlış anladınız sanırım. Demek istediğim piyasa da bulunan makale yazarlarının kalitesiz iş yaptığı ve bizim de bu işlere müşteri olduğumuzdur. Oysa ki bu tür makalelere para harcanmasa, satın alanı olmasa zaten yok olup gidecekler ve ortada sadece kaliteli iş yapanlar kalacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ne diyeyim hocam. En iyisi kendi işini kendin hal etmek. Veya reelden görüştüğün kalemine hakim olan kişilerle iş yapmak.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Makale yazımı konusunda son zamanlarda gerçekten çok fazla **************, eşinin ehli olmayan kişiler türedi. Bu kişiler nedeni ile bizlerde büyük itham altında kalıyor, müşterilerimize karşı büyük sorumluluk altına giriyoruz. Yaptığımız işi ayaklar altına alanlara yazıklar olsun diyorum sadece..