1 yıldır port yok denilerek internet hizmeti alamıyoruz. Şehir merkezinde oturmamıza rağmen santralde yeterli port alanı yok denilerek abonelik başlatılmıyor. Bu süre zarfında port boşalırsa boşalacak portu bize vereceklerine dair sözde adımıza 'rezerve' ettiler fakat apartmanımızdan 2 komşumuz(************* aboneliği olan) taşınmasına rağmen hiç bir şekilde iletişime geçilmedi ve internet hizmeti alamadık. Gerekli kurumlara yazılı/sözlü bir çok kez iletişime geçtik fakat nafile. En son 20 gün önce il müdürlüğüne giderek durumu izah ettim ve konuştuğum bayan uzun süredir internet hizmeti alamıyorsunuz isterseniz sizi daha yetkili birine yönlendiriyim dedi ve sözde yetkili kişiye giderek onada durumu izah ettim. (yönlendirme=başından savma) Sözde yetkili kişi (ki hiç sanmıyorum) kardeşim dedi sizin oturduğunuz bölgede vdsl çalışması var şimdi sistemden kontrol ettim en geç haftaya bağlanır internetiniz merak etme lan dedim noluyoruz 1 yıldır bu anı bekliyorum abi gerçekten mi gibi istemsizce bi ifade kullandım o kadar masumca :) valla inşallah dedi. Tekrar başvuru yapmam felan gerekiyor mu dedim yok yok dedi isminiz gözüküyor zaten haftaya iletişime geçerler bağlanır dedi sağolun kolay gelsin diyerek çıktım. Eee tabii ki de 20 gün geçmesine rağmen bağlanmamasına şaşırmadım fakat insanoğlu işte bi umut kandık adama duygularımla oynadın be abi...