Sogi adlı üyeden alıntı

Böyle maddeler kullanmak akıl karı değil. Soğutucu denilen madde ciğerleri donduruyor.

Zamanında her türden maddeyi kullandım Allah'a şükür sigara hariç hiç bir tanesine bağımlı kalmadım. Bu maddeler yüzünden hafızam çok zayıf kaldı, iki merdiven çıkıyorum anında nefes nefese kalıyorum ve bu yüzden ciddi bir şekilde kilo kaybettim.

Ailesine söylemek bir çözüm değil ve asla da bir çözüm olamaz. Çünkü aile bağışlayıcı olduğu için en fazla 2 tokat atıp (belki onu da atmaz) bırakır. Bu çocuğu daha fazla aileden soğutup o tür ortamlara iter.

Yaşadığın duyguları biliyorum çünkü 2-3 sene önce çıktığım kız derby isimli kimyasalın bağımlısıydı (Derby sizin bally çekme dediğiniz olay). Allaha şükür o kızdan ayrıldım. Ben kendimi kurtardım ama o hala devam ediyor bok yoluna gitmesine az kaldı.

İlginiz için teşekür ederim. Ancak ailelerine söylemez isem bu olayın sonu gelmeyecektir. Arkadaş çevreleri yüzünden sürekli bu tip maddeler kullanacaklardır. Şu anda yapabileceğim en iyi şey ailelerine söylemek. Aksine kendi başlarında kalmaları daha korkunç sonuçlara yol açabilir.