NovemberNight adlı üyeden alıntı

Gucluyazar yazışmalar ve diyaloglar dediğinize göre pre-intermediate seviyesindesiniz. Benim önerim şu kitap: http://www.kisa.link/CuF O seviye için tüm dünyada en öçok satan kitaplardan biridir.

Ayrıca arkadaşların önerdiği sitelere falan da bakıp kararınızı verebilirsiniz.

Not: Başka yerlerde daha ucuza da bulunabilir belki bu kitap, uygun bulduğunuz yerden alabilirsiniz almak isterseniz..

Herkese iyi akşamlar.

Hocam kitabın pdf şeklini belki bulabilirim, araştırma yapayım biraz. Yardım ve desteğiniz için çok teşekkür ederim hayırlı geceler.

Neoyun adlı üyeden alıntı

En anlaşılabilir diziler BBC dizileridir. Konuşmalar tane tanedir ve İngiliz şivesi ile konuşulur. Bu anlamda size Sherlock dizisini ve aşağıdaki ekran görüntüsündeki dizileri öneririm (Doctor Who ve Torchwood dışında diğerlerini izlemedim)

Narcos, Dirk Gently, Travelers ve benzeri yeni dizilere de göz atmanızı öneririm.

Hocam teşekkür ederim, Doctor Who dizisi ilgimi çekti. Ona başlamayı düşünüyorum. Bir süre izledikten sonra tekrar fikirlerimi paylaşmak istiyorum :)
Ben alt yazısını okurken geçen konuşmaların faydasını göreceğim konusunda şuan tereddüt içerisindeyim. Umarım olur, teşekkür ederim.