anlıyorum o zaman hit kasalım bizde paravan sitelerle adsense hoşnut olsun. Zaten bir işi hakkıyla yaptığında olmuyor illa ki hile yapıcaksın adamların dediğin gibi içeriği yok işleri güzel bizim gibi oturup bir şeyler çıkarmaya çalışan adamların da böyle hevesi kırılıyor.
yalnızca hit değil. Adsense o kadar akıllı ki yalnızca sayfanızın gösterimine değil sayfanız nereden yönlendirme almış nerelerden ziyaretçi kazanmış ziyaretçiler nasıl gezinme yapmış ne kadar süre sitenizde kalmış hepsini görüyor. Hile dediğiniz hit kasma sitelerinde belirli periyotlarda göründüğünüz ve her ziyaretçi aynı saniye kadar aynı sayfaları gezdiği için bunu adsense'in tespit edip sayfanızı spamlaması çok uzun sürmeyecektir. 1 aylık site için 80 içerikte çok direkt kelime olarak çalışma yapmayın biraz akışına bırakın illa reklam alayım illa para kazanayım derseniz zaten olmaz bir şekilde açık verip google dan tamamen engel yiyebilirsiniz.
dogalmekanlar.blogspot.com
seciciyazar.blogspot.com
www.neyakar.net
sayfalarımı inceleyebilirsin. Proje ve hedef bazlı ilerlersen 1 2 seneye sağlam bir siteye kavuşabilirsin. günde 5 içerik üretip google aramalarında çıkmadıktan sonra hiçbir anlamı kalmıyor. Örneğin doğal mekanlar bloğumda 13 adet yazı bulunmakta 3 aylık site ama 80 içerikle ulaştığın rakamlara ben 13 içeirk ile ulaşıyourm.
Gezi seyahat bloğu olan dogal mekanlar adlı bloğumda beykoz pier cafe yazdığında google 'da 1.sıradayım. Günde ortalama 100 tekil ziyaretçi sadece o yazı getiriyor bana. Gönül bahçesi ve nevmekan adlı yazılarımı da sıralamaya sokmak için uğraşıyorum sanırım şuan 1.sayfaya doğru tırmanıyorlar. aramalarda 1.sırada yer alan 15 20 adet yazınız olsun zaten ortalama günde 2-3 bin tekil ziyaretçi bu yazılarınız getirecektir.
İçerik fazlalığı da belirli bir kitleyi yakaladıktan sonra sayfanızda uzun süre gezinmeleri açısından önemli olacağı için ziyaretçisi olmayan bir sayfaya içerik üretmekte sizi bir zaman sonra sıkacak ve çalışmanızı rafa kaldırmanıza neden olacaktır umarım biraz olsun kendimi ifade edebilmişimdir