lmRich 13-14 yaşımdan beri yazılım sektörüne büyük heves duyuyor ve uğraşıyorum. Web sektörüne ise son 4-5 yıldır girdim. Ve hiç bir şey bilmeden bedava hostingler bedava domainler veya localhostlara script kura kura onları inceleye inceleye ilerledim. O kadar çok hata yaptım o kadar çok takıldım ki anlatamam ama zamanla hepsini kendi kendime araştıra araştıra çözdüm. Ders videoları izlemeye ve kendimi geliştirmeye başladım. Şuan Html,Css full denecek kadar. Php ise %60, %70 civarında js de ise kendime yetecek kadar bilgim var.
Bisiklet sürmeye benziyor düşe kalka düşe kalka öğreniyor insan fazla gecikmeden gir derim. İlla ücretli bir domain ile hosting almana gerek yok kur bir localhost indir istediğin scripti mesela wordpress indir kurmaya çalış temaları kurmaya çalış düzenlemeye çalış mantığı çözmeye bak. Fakat wordpresse fazla alışıp kendini geliştirmekten vazgeçme. WordPress hazır bir yazılım onu sadece kendini geliştirmek için kullan. Veya direk html derslerini izle bitir css derslerine geç o da mı bitti php ye geç siteni nasıl dinamikleştirirsin öğren. Her şey zamanla olur yolun açık olsun. Takıldığın yerleri forumda konu aç yardımcı oluruz. Kolay gelsin.