Kronsy
www.kronsy.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
L** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ben laptopumu tamirciye verdim bazı şeyleri değiştirdi sonra alıdğımda format atmış win10du vermeden once yine win10 atmış şimdi açtımsıkıntı yok driver booster indirip driverleri güncelledim şimdi pcyi açtığımda kullanıcı giriş yapıyorum sıkıntı olmadan masaüstü geldiğinde hiç bir klasore giremiyorum başlat menüsüne tıklayamıyorum farede mavi dönen şey oluyor yükleniyor gibi, görev yöneticisini açtım chrome.exe yazdım bir sıkıntı olmadan açıldı şuanda ondan yazıyorum ama masaüstü hep gri ekran olup geliyor 3sn gri 3sn normal gibi format harici düzeletebilirmiyiz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ekran driverı sorunlu yüklenmiş olabilir tamamen kaldırıp amd yada nvidianın kendi yükleyicileri üzerinden modelinize göre yükleyin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
driver booster'dan kaynaklanıyor. kesinlikle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ekran driverı ile ilgili bir sorun driver booster ile yükleyenlerin çoğunun yaşadığı bir durum zaten en güncelini yüklüyor kartta uyumsuzluk çıkartabiliyor yada 2 tane birden yüklüyor çakışmadan sorunlar çıkabiliyor bilgisayarı güvenli kipte açabiliyorsanız devredışı bırakmayı deneyin tamamen driver booster içerisindende silebilirsiniz yüklü driverları aygıt yöneticisine erişebilirseniz ordanda silebilirsiniz yüklü driverları
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
"C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programlar\Donatılar\Sistem Araçları" sistem geri yüklemeden işlem yapmadan önceki zamana geçebilirsiniz.