lostyazilim
tr.link

Adsense sapıttı sanırım

5 Mesajlar 646 Okunma
lstbozum
tr.link

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
Sosyal medya tanıtımı yapmıştım sitem için adsense hesabına bir bakayım dedim tıklar kazançlar ne alemde. 3 tık gelmiş ilk 10 dakika içerisinde kazanç 1 TL yazıyordu. Sonra yarım saat sonra tekrar baktım 1 tık daha gelmiş kazanç 80 kuruşa düşmüş. Bi yarım saat sonra tekrar baktım 1 tık daha gelmiş kazanç olmuş 60 kuruş. Şimdi tekrar baktım tım sayısı 5'den 4'e düşmüş kazanç da 50 kuruşa düşmüş. Hem tıklamayı silmiş hem de tık arttıkça kazanç artacağına eksilmiş. Bu nasıl iş ?

wmaraci
reklam

polatdev polatdev Fullstack Developer Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Fullstack Developer
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 104 / 104
  • Ticaret 16, (%100)
gösterim artıp tık sayısı azalmıştır. bundan dolayı olabilir.

PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB TypeScript | Redis

• Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

bengaripadam adlı üyeden alıntı

gösterim artıp tık sayısı azalmıştır. bundan dolayı olabilir.

Aynen dediğin gibi oldu facebooktan çekiyorum çünkü haberi okuyup çıkan sayısı fazla. Ancak bu adsensenin tık başı verdiği ücret aslında adwords reklam verenlerinin tık başı ödediği ücret değil mi ? Ben 25 kuruş ayarladım adwordsü başkası geldi benim reklamıma tıkladı benden 25 kuruş düşüyor. Ama google reklam verenden 25 kuruş çektikten sonra reklam yayınlayana önce 25 kuruş ödeyip sonra bunu 10 kuruşa kadar düşürüyor mu yani?

polatdev polatdev Fullstack Developer Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Fullstack Developer
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 104 / 104
  • Ticaret 16, (%100)
adsensede tık başı kaç tl alacağınızı ayarlayamazsınız hocam, adwordste sizin verdiğiniz tık başı ücret farklı olabilir. sitede sizin reklamınız yayınlanıp ona tıklanmış olsa belki alabilirdiniz, sitenizde diğer reklamverenlerin reklamları yayınlandığı için onlar tık başına ücreti düşük yapmış olabilirler. tabi birde sitenin istatistiği değişti, gösterim sayısı azalıp tık sayısı artınca kazancınız düşmeye başladı.

PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB TypeScript | Redis

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

bengaripadam adlı üyeden alıntı

adsensede tık başı kaç tl alacağınızı ayarlayamazsınız hocam, adwordste sizin verdiğiniz tık başı ücret farklı olabilir. sitede sizin reklamınız yayınlanıp ona tıklanmış olsa belki alabilirdiniz, sitenizde diğer reklamverenlerin reklamları yayınlandığı için onlar tık başına ücreti düşük yapmış olabilirler. tabi birde sitenin istatistiği değişti, gösterim sayısı azalıp tık sayısı artınca kazancınız düşmeye başladı.

Adsensede ayarlayamıyoruz zaten ben de adwordsden bahsettim örnek olarak ben dedim. Aslında tam tersi oldu gösterim arttı tık az kazanç düştü.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al