-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sosyal medya tanıtımı yapmıştım sitem için adsense hesabına bir bakayım dedim tıklar kazançlar ne alemde. 3 tık gelmiş ilk 10 dakika içerisinde kazanç 1 TL yazıyordu. Sonra yarım saat sonra tekrar baktım 1 tık daha gelmiş kazanç 80 kuruşa düşmüş. Bi yarım saat sonra tekrar baktım 1 tık daha gelmiş kazanç olmuş 60 kuruş. Şimdi tekrar baktım tım sayısı 5'den 4'e düşmüş kazanç da 50 kuruşa düşmüş. Hem tıklamayı silmiş hem de tık arttıkça kazanç artacağına eksilmiş. Bu nasıl iş ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
gösterim artıp tık sayısı azalmıştır. bundan dolayı olabilir.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
adsensede tık başı kaç tl alacağınızı ayarlayamazsınız hocam, adwordste sizin verdiğiniz tık başı ücret farklı olabilir. sitede sizin reklamınız yayınlanıp ona tıklanmış olsa belki alabilirdiniz, sitenizde diğer reklamverenlerin reklamları yayınlandığı için onlar tık başına ücreti düşük yapmış olabilirler. tabi birde sitenin istatistiği değişti, gösterim sayısı azalıp tık sayısı artınca kazancınız düşmeye başladı.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis