Neoyun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnternet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Cinselliğin olmadığı ilişki, alan adı olmayan web sitesi gibidir. Sevdiğiniz kişiyle sevişmenin verdiği hazzı hiç bir şey veremez. Bütün canlıların birincil amacı hayatta kalmak, ikincil amacı ise üremektir. Üreme güdüsünü bastırmaya çalışmak her canlının psikolojisini ve günlük hayattaki bütün işlevlerini bozar. Eğer sevgiliniz sizinle sevişmek istemiyorsa, ortada zaten bir ilişki yok demektir, ayrılın gitsin.
9 kişi bu mesajı beğendi.
4u24
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
cinsellik insanın doğasında var. aynı su içmek yemek yemek gibi...neden bu kadar kayıtsız kalıyosunuz ki
gayet doğada var olan bi soru sorulmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Arkadaşlar edepsizlik ahlaksızlık doğamızda var olan bir şeyi konuşmak değil. Pedofiliyi, kadın cinayetlerini, çocuk istismarlarını, hırsızlıkları konuşmamak şerefsizlik ve ahlaksızlıktır. Bu sözüm konu içerisindeki kimseye değildir. Siz bunlara söz çıkarmıyorsanız, isyanınızı bunlara da yönlendirmiyorsanız (ki sanmıyorum) cinsellik konularında da insanların kendi düşüncelerine ve özgür iradelerine bir şey deme hakkınız yok maalesef.
Ayrıca din konusuna girmenize hiç gerek yok. Dinler sabittir (tümü), ahlaksızlık ve diğer tüm şeyler insanlardadır. Adam müslüman değil diye yargılamak senin ne haddine? Tanrı'nın elçisi misiniz bilader?
--
Ayrıca arkadaşlar, bu tip yorumları iş yaptığınız forumlarda yapmanız size olumsuz yansıyacaktır tabi bunu umursayıp umursamamak sizin elinizde sadece uyarmak istedim bu konuda. Bir çoğumuzun yaptığı iş siyasi ve dini tarafsızlık gerektirmektedir.
--
Ayrıca, burda yazdığımız yorumlar kanalın zerre umrunda olmaz emin olabilirsiniz, okur-tartar ve geçerler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
ZKVIP
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Video başarılı olmuş. Emeğinize sağlık. Yukarıda ki yorumların çoğuna katılmıyorum.
suskun009
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Şuan işsiz...
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Koskoca evrendeki küçücük nokta olan dünyamızdan daha küçücük birer nokta olarak neler yapıyoruz diye düşünüyorum bazen, çok saçma geliyor bana her şey...
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Nikah olmadan cinsellik olmaz diyenlerdenim. Elhamdülillah müslümanım.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Nikah yapılarak 9 yaşındaki kızla cinsel ilişkide bulunuluyor doğal görülüyor ama sevdiğin kadınla evlenmeden cinsellik yaşamıyorsun, yaşarsan edepsizsin, ahlaksızsın. Garip
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Nikah basarsak kadın kadına ya da erkek erkeğe şeyapabiliyoz mu? :D
Ayrıca üreme insanın doğuştan getirdiği 3 temel içgüdüden birisidir. Üremek için cinsellik gerekir. Doğaya aykırı davranmayın... Ya da davranın nesliniz tükensin hepimiz rahat edelim! :P
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebProgramlama
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İffetin azaldığı zamanlarda, iffetsiz sorular sorulmaya başlanır.
İnsanın iç güdüsel ihtiyacı diye savunmaya geçecekler, bunlarından hayvanda da olduğunu ve bizi onlardan ayıran ise akıl olduğunu hatırlamalı.
Bu tür ilişkileri normal görenler sanırım, başkaları ilişkiye girmiş ve bu durumu normal karşılayan birileriyle evlenmek istiyorlar.
Ayrıca eğer sizin mantığınız ile düşünürsek, evlendikten sonra bile bu edepsiz hareket normal görülebiliyor size göre iç güdüsel bir şey değil mi ?
Birileri bana edebin ve iffetin sınırlarını söylesin tamam edeplisin diyelim. Herkes kafasına göre edep iffet modeli çizmiş. Yürürken her yeri meydanda olana edepsiz diyemezsiniz çünkü yol ortasında ilişkiyemi giriyorum diye kendini savunabilir bu onun kendi edep sınırıdır.
Edep sınırı İSLAM ile belirlenir şahıslar ile değil. Saçının telini göstermekten haya ettiren bir ahlaka sahip biri ile bu tür ilişkileri normal görenin ahlakı, edebi, iffeti aynı olmasa gerek.
Yazıyı daha fazla uzatmak istemiyorum. Zira üyeliğimi fazla uzatmak istemeyenler olabilir :)