Merhaba arkadaşlar
TTnet kullanmaya başlayalı 2 ay oldu. İkinci ayın faturası daha gelmedi. Fikrimce TTnet beni bariz şekilde yiyor. Olay şu:
Paket: HİPERNET LİMİTSİZ (24 Mbps) 100GB
01.01.2017 tarihinde yeni fatura dönemi başladı.
09.01.2019 tarihinde 113GB kullandığımı söyleyerek hızımı düşürdüler.
9 günde 113GB harcamayı başarabilen varsa konu altına yazsın rica ediyorum. Senelerdir ben bu rakama hiç ulaşamamıştım.
Aradım sordum. Benim 113GB harcamam imkansız bunda bir hata var dedim. Ayrıntılı fatura göndereceklermiş yeni fatura kesildiğinde. Hiçbir bilgi vermediler. Film izliyorsanız olabilir dediler. Ben her gün 7/24 film izlesem gene de bu rakama ulaşamam dedim. Yine yanıt yok.
Aklıma takılan detaylar şunlar:
Detay 1 - Şuan Ocak ayı içerisinde 200.39 GB kullanmış olarak görünüyorum. Her 10 günde 100 GB kullanmışım valla kendimle gurur duydum. Film indirme, yükleme vs. yapılmıyor. YouTube'dan müzik dinlemek 22 günde 200 GB mı harcar?
Detay 2 - 9 Ocak'ta kontrol ettiğimde Aralık ayında 300 GB kullandığımı ***** sitesinde kendim sorgulattım. Şuan geçmiş dönem kota bilgilerine baktığımda 200 GB kullanmış olduğum görünüyor. 300 GB yazan yerde şuan 200 GB yazdığını görüyorum. Bu nasıl iş?