Herkese merhaba bu yazıyı yazmamda ki amaç kendimi amele gibi hissediyor olmam.
Kısa birşey anlatmak istiyorum pek uzun tutmamaya çalışacağım.

Benim bir kaç sitem var özellikle biri ile uzun zamandır ilgileniyorum ortalama 500 ile 2.000 kelime özgün kaliteli makalelerin olduğu ve 1 senedir hergün en az 3 makale girdiğim site. İlginçtir ki bu sitenin geliri az sonra bahsedeceğim sitenin 20 de biri.

yaklaşık 2, 3 ay önce boşa düşen domainlere bakmak için yabancı bu sitede düşen domainleri, düşecek domainleri domainlerin aranma hacmini ve tık başına ne kadar verdiğini gösteren bir tabloda inceliyordum . Domainlere bakarken henüz 16 yaşında ki kardeşim almanca bir domain beğendi ve benim kartımla almamı istedi ben boşver oğlum ne yapacan almanca domaini desemde domaini bana aldırdı.

ben domaini bile unurken çocuk bu site ile adsense aldı, günlük 2, 3 k tekil hite sahip ve kazancı minimum 55tl max 90 arasında kazanca sahip. Bunlardan hepsinden dün gece haberim oldu bana dün sürprizim var diyerek siteyi ve kazancı gösterdi ve dün alaycı bir şekilde abi bırak o siteyi ya gel sitemde editör ol dedi :D

kısaca türkçe benim için bitmiştir. 100 k türkçe hit almanın 3,4 k almanca ile eşdeğer olduğunu gözlerimle görmüş olmak oldukça üzücü.