alielik1234 adlı üyeden alıntı

elektriğin anası ağlar boşuna deneme bir trafik ile acayip yavaşlar

hocam yorumunuz için teşekkür ederim ancak 1 bilgisayar ne kadar elektrik çekebilir ki ben ticari bir iş yapmayacağım kendi çapımda işi öğreneceğim.

NumanABi adlı üyeden alıntı

Kardeşim Plesk ile kolayca halledebilirsin.Windows için de uygun.Fakat tavsiyem CentOS kurup içine Plesk kurulumu yapman.

Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Önerebileceğiniz bir kaynak var mı? veya kısaca anlatır mısınız? ben plesk kurulumu diye araştırdım ama vds de denemişler ben kendi bilgisayarımda nasıl yapabilirim.

Live adlı üyeden alıntı

Yeterli soğutma sistemi, PSU, internet hattı ve jeneratöre sahip değilseniz bu isteğinizi bir kez daha değerlendirmenizi öneririm.


Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ancak ben profesyonel bir iş yapmayacağım maksat işi öğrenmek ve 1-2 site üzerinde denemek ayrıca 1 sitenin aylık trafiğini karşılamak için AKK olmayan bir internet yeter diye düşünüyorum.

ogzhntr adlı üyeden alıntı

Arkadaşımiz nasıl yapıldığını merak etmiş öğrenmek istemiş herkes in ağzında bir olmaz lafı şunu dememiş kendi evinde sunucu kurup hosting satacak diye bir cümle kullanmamış hocam YouTube mevcuttur illaki


Ağzınıza sağlık hocam benimde anlatmak istediğim bu ticari bir iş yapmayacağım zaten.