söylediğin kanalları kısmen gördüm, mesela faruk yılmaz, bu arkadaşı Oha diyoruma tercih ederim !
herkezin seviği şey ayrıdır benimkide bilim teknoloji çünkü bu alanda okulumu okudum, oha diyorum , yap yap gibi kanallar içi boş geliyor bana, tabi seven insanlara saygısızlık olmasın sakın, fakat birşey öğretmiyor, daha önce görmediğim birşey vermiyor bana, hep eğlence üzerine, eğlenmek istediğim zaman tv açarım daha iyi gibi geliyor, tabiki oha diyorum kendi alanında iyi olabilir.
herkezin seviği şey ayrıdır benimkide bilim teknoloji çünkü bu alanda okulumu okudum, oha diyorum , yap yap gibi kanallar içi boş geliyor bana, tabi seven insanlara saygısızlık olmasın sakın, fakat birşey öğretmiyor, daha önce görmediğim birşey vermiyor bana, hep eğlence üzerine, eğlenmek istediğim zaman tv açarım daha iyi gibi geliyor, tabiki oha diyorum kendi alanında iyi olabilir.
Kendi alanında iyi olduğunu düşündüğüm arkadaşlar. Tepkiler biraz abartı olsa da bence çoğu kanaldan başarılılar. Birde körü körüne her videolarını beğeniyorum değil, tabi ki de benim de ''Bu videoyu neden çekersin ki'' dediğim videoları var :) Bu arada ''Yemek Yemek'' kanalını atlamışım. Yabancı ülke vatandaşlarına her türden Türk yemeklerini tattırıyorlar. Birkaç videoda bir kişiler değişiyor, yemek çeşidi sürekli değişiyor, Kanalda yine sevmediğim videolar var, tadım yapan arkadaşların Türk yemeklerine olan ön yargılı görüşleri kanalı etkiliyor ancak bu kişiler sürekli olmadığı için kanal kalitesini etkilemiyor tabii ki.