myofset adlı üyeden alıntı

SeoDoktoru şuan biraz anladım, döviz bürosu sürekli gidip gelme vs. anlık işlem yapmak istiyorum birazda 100 dolar örnek bir rakam 1000 2000 dolarla başlayıp arttırmak istiyorum. Birde döviz bürosu için burda şube yok sanırsam. Yani 800 lira zarar edince direk gidiyor para. Çok tehlikeliymiş aslında dediğiniz gibi. Kaldıraçsız da olabiliyorsa demo hesap alıp başlamayı düşünüyorum. Peki kaldıraçsızda bir tehlike var mı

Tehlike paran kadar zarar edersin, komple batmazsin ama kazanirkende ayni oranda az kazanirsin. Nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama integral menkul'un falan kurslari seminerleri oluyor, onlara katilin. Demo hesapla en az 4-5 ay alistirma yapin. Ondan sonra cok ufak paralarla kendinizi deneyin. Cok fazla teknik terim var, teknik araclari var onlari edinin. Robotlar var sakin bulasmayin %100 kaybediyor onlar. Dunya haberlerini takip etmeniz lazim ama illa haberlere gore hareket etmiyor pariteler. Isiniz zor, kolay gelsin simdiden. Bir sitem var isterseniz takip edin, butun pariteler, haberler, analizler var benim sitede byforex.com