sitenize yazdığınız yazılar ile ilgili olarak seo çalışması yapmak istemiyor musunuz? Şöyle sorayım yoksa sosyal bir deney mi yapıyorsunuz? (ciddi olarak soruyorum)
site içi seo yaptım ve yapmaya devam ediyorum tespit ettiğim noktalarda ancak site dışı seo yapmak istemiyorum. Google doğal seo'ya önem veriyor artık yani açıkçası şöyle söyleyim ben bu sitem için bir web sitesine tanıtım yazısı veya başka türlü yol ile backlink elde edeceğim ama şu husus artık önemli. O tanıtım yazısından benim siteme o tanıtım yapılan site üzerinden 100lerce ziyaretçi gelecek mi? Tabi ki hayır hatta 1 tane bile gelmeyecek belki de. Google'ın artık bu tarz ziyaretçi sağlamayan tanıtım yazılarını yapay tanıtımlar olarak algıladığını düşünüyorum bu sebeple bunu test etmek amacıyla hiçbir site dışı seo işlemi yapmayacağım gözlemleyeceğim. Bu yüzden de konuda blog yazarları ziyaretçi çekme yöntemini seosuz daha iyi bileceği için bu konuyu açtım ancak seo uzmanlığıma dil uzatılır oldu bu konuyu açmamdan dolayı o da ayrı bir konu:)