Merhaba,

Ufak bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum,

Hatlar VDS lere dedike edilemezler sunucuya dedike edilebililrler, şöyle özetlemem gerkeirse Dedicated sunucu alındığında 500Mbps up 500Mbps download speed teste gözükür, fakat VDS paketlerinde bunun gözükmesi için işlem gücünün yüksek olması gerekir çünkü speed test yaparken verinin işlenmesi CPU üzerinden geçmektedir, VDS paketlerinde o yüzden 200Mbps - 500Mbps arası bir sonuç gözükür.

Kısacası 1 Sunucuya 500 Mbps bağlantı dedike edilmiştir fakat bunu 15-20 kullanıcı paylşamaktadır. VDS paketlerinde CPU ve RAM garantili şekilde çalışır, Hat yine ortaktır.

Kısacası diğer firmalrda olduğu gibi 990 Mbps gibi gösterip dosya indirmeye başlandığında kb'lar ile işlem yapmazsınız. Lokaldan işlem yaparken 500Mbps(Mozilla veya Cromda gözüken50Mb) ile işlem yaparsınız(Sizin makinanızda ortalama 250Mbps (Mozilla veya Cromda gözüken)
25Mb), internationalda ise 100Mbps (Mozilla veya Cromda gözüken10Mb) ile dosya indirme ve uplama işlemini yapabilirsiniz.


Ek oalrak hattımız Aşıttırmalı değil staabil sabit hattır, bir süre sonra hatta bir düşüklük yalamazsınız (Saldırı çıkmadığınız ve spoof yapmadığınız sürece (Bu sözüm bu yazıyı okuyacak yeni müşterilerimiz içindir))

Saygılarımla,
ERKALE.NET