Değişen parçaları istememekle hata etmişsiniz, hatta eski parçalara işaret vurup size geri verdiğinide o olup olmadığına bile bakmak lazım. Devir güven devri değil devir akıllılık devri.
Ustanın cana yakınmış gibi konuşması, sürekli güleryüzlü gibi davranması ve komşu çıkması malesef kolayca kanmamı sağladı. Tabi ki ustayı internette araştırmamak ve koalyca inanmak , eski parçaları görmek istememek tamamen benim hatam.
Bizimde servisimiz var Bursada, bu durumları yaşamamak için büyük çalışan ve kurumsala yakın kişilerle çalışmanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
Bundan sonra cama sinek çarpsa yetkili servise giderim heralde :)
otoekspertiz adlı üyeden alıntı
Öncelikle Geçmiş Olsun müşterilerin oto servisler hakkında ön yargı ile yaklaşmasının bazı sebepleri ne yazık ki bu kalitesiz ucuz işçilikler olduğunu düşünüyorum. Artık iş yaptırmadan önce gideceğiniz yeri iyi seçmelisiniz. Sizin gibi mağdur olan kişilerinde olabileceği gibi farklı sorumsuz firmalarda olabilir. Hizmet almadan önce firma ismi ile İnternet üzerinde üzerinde bir kaç dakikalık araştırma yapmak çok faydalı olacaktır. Allah korusun kırılan akis tekerleği kitleyip size maddi manevi zarar verebilirdi.Tavsiyem Temiz elit servisleri tercih etmeniz olacaktır.
Tavsiyenize uyup kesinlikle hakkında ön araştırma yaptığım daha kaliteli ve kurumsal olan ayrıca belge verebilen servislere gidiyor olacağım. Olaydan hemen sonra daha öne yapmam gereken şeyi yapıp internette araştırdığımda kötü yada iyi tek bir bilgi dahi bulamadım desem yeri var.
Geçmiş olsun dileğiniz için de teşekkür ediyorum. Geçti gitti zaten sindirdim. Gülmeden anlatacağım bir anım oldu. Maksat farklı arkadaşlar aynı yada farklı ustaya giderse bir ön bilgiye sahip olsun diye yazdım.