WmOptimize adlı üyeden alıntı

İffetin azaldığı zamanlarda, iffetsiz sorular sorulmaya başlanır.

İnsanın iç güdüsel ihtiyacı diye savunmaya geçecekler, bunlarından hayvanda da olduğunu ve bizi onlardan ayıran ise akıl olduğunu hatırlamalı.

Bu tür ilişkileri normal görenler sanırım, başkaları ilişkiye girmiş ve bu durumu normal karşılayan birileriyle evlenmek istiyorlar.

Ayrıca eğer sizin mantığınız ile düşünürsek, evlendikten sonra bile bu edepsiz hareket normal görülebiliyor size göre iç güdüsel bir şey değil mi ?

Birileri bana edebin ve iffetin sınırlarını söylesin tamam edeplisin diyelim. Herkes kafasına göre edep iffet modeli çizmiş. Yürürken her yeri meydanda olana edepsiz diyemezsiniz çünkü yol ortasında ilişkiyemi giriyorum diye kendini savunabilir bu onun kendi edep sınırıdır.

Edep sınırı İSLAM ile belirlenir şahıslar ile değil. Saçının telini göstermekten haya ettiren bir ahlaka sahip biri ile bu tür ilişkileri normal görenin ahlakı, edebi, iffeti aynı olmasa gerek.

Yazıyı daha fazla uzatmak istemiyorum. Zira üyeliğimi fazla uzatmak istemeyenler olabilir :)



Üstad çok güldüm sana! :D :D :D

Senin ailen de sevişmese sen dünyaya gelmeyecektin farkında mısın? İnsan aklıyla üremiyor. Sen istediğin kadar akıl de dur, insanlık sevişerek ürüyor. Bunun ne edeple ne ayıpla alakası yok. Ayrıca ben üremek için sevişiyoruz dedim, her önümüze geleni s....yoruz demedim. İffet miffet nereden çıkardın? Ne ara islam'a bağladın?

Öküzün altındaki buzağıyı bulabildin mi merak ettim şimdi.