-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Sanayide normal bi ustaya gidince hep bu tarz sorunlar yaşanıyor, servislerde bunu fırsat olarak bilip çok yüksek fiyatlar çıkarıyor.Ufak bi tıkırtı diye gidiyoruz bir ton masraf çıkıyor.Aynı olayları defalarca kez yaşadıktan sonra iş başa düştü deyip öğrenmeye başladım.Biraz daha kendimi geliştirirsem motor ustası olacağım.Bence her sıkıntıda sanayiye gitmeyin araştırın inanın kendiniz çözebilirsiniz.İşin içine girince trigerin, filtrelerin yağ değişiminin,balataların benzin pompasının gibi değişimleri yapabilirsiniz.Tabiki büyük sorunlarda mecbur gitmek gerekiyor.Bende şuan motor kapağıyla uğraşıyorum yağ kaçağı var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Hocam büyük geçmiş olsun daha kötüsü olmamış en azından ona da şükür..
Açıkçası ben bu konularda çok titizim yanında olurum saatlerce beklerim ne yaptığını görürüm ve malzemeyi kendim alırım sıfır taktığını da görürüm.
Bu yazınızı Chevrolet/Hyundai büyük grubuna paylaşmak istiyorum iziniz olursa tabi başka insanlar başı ağırmasın..
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Ranay paylaştım hocam teşekkür ederim..
aracınız son durumu nedir?
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçmiş olsun.Benzer sorunlarla birçoğumuz karşılaşıyoruz.Aldıkları paralar nasıl kursaklarından geçiyor,o paralarla aile geçindiriyorlar.Başkasının maddi ve manevi hakkına girerek yaşıyorlar.
Hepsi böyle değildir muhakkak.İşini dürüst yapanlarda vardır.Ama böyle dürüst insanların azınlıkta olduğuna inanıyorum.
Alpazen
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her zaman tanıdık ustaya giderm. hatta gidip parçaları kendim alırım sadece montajını yaptırırm. çıkan parçaları da mutlaka isterim. Çok geçmiş olsun hocam. allah korusun 100 le 120 yle giderken düşse takla attırır.