-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhablar ben kendimi geliştirmek için internet ya da kitap üzerinden kendimi geliştirmek istiyorum. Maddi durumum uygun olduğundan hertürlü şeye ulaşma imkanım var size soruyorum webmaster olmak için ilk adımları nerden atarak başlamalıyım? Neleri önerirsiniz ve bana küçük konularda yardımcı olabilir misiniz? Cevap verebilecek ya da yardım edebilecek herkeze şimdiden teşekkür ederim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Tam da buradan başlamalısınız. Yani #wmaraci :) Burada iyi bir webmaster çıkar neden dersen eğer ? Yaklaşık olarak 4k online sayısı var, sormak istediklerini sorarak yardım alabilirsin. Açılan konuları takip ederek alanlara yönelik girişimde bulunabilirsin. Ek olarak bunlar dışında en önemli nokta ''Yetenek'' insanın yeteneği olduğu zaman her bir şeyin üstesinden gelir. Ama ne kadar imkanın olursa olsun insan beceriksiz ise hiç bir şeye sahip olamaz. ( Şeyden kastım hani hep şey şey şey diyorum ya, anlayın yani imkan mı, yetenek mi, uzmanlık mı hangisi aklına geliyorsa payını alırsın)
Umarım anlatabilmişimdir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@SerkanALAZ gerçekten açıklayıcı oldu yorumunuz için teşekkür ederim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu forum sana çok faydalı olacaktır..
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Maddi imkan iyi diyorsun, üniversite okunabilir. O seneler alır, vaktim yok, çalışıyorum dersen tutplus.com'da çok değerli video eğitimler var oradan başlayabilirsin. Birde maddi durum iyi diyorsunya,bu durumun ne kadar iyi olduğuna bağlı herşey. Duruma göre bu forumu satın alıp (satarlarsa) tüm bilgilerden sadece sen yararlanabilirsin :D