27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bunun en mantıklı çözümü aracı bir siteyle çalışmak. Envato Studio ile çalışılsın mesela. Paran orada kalsın, hem de iki taraf için hem işi yapma hem parayı alma açısından garanti olur. Forumda ticaret puanının hiç garantisi yok.
Bakıyorum adamın yüzlerce ticaret puanı var. Girip incelediğimde %80'i 10 liralık makale tarzı ucuz ticaretlerden oluşuyor. Kimse 10 lira ile ticarette güven sağlayamaz. Çoğu kişi böyle böyle puan şişiriyor işte. Hiçbirinde de şöyle 300 500 liralık bile iş görmedim. Maksat puan artsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
SEO Uzmani
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
167, (%100)
Ben ilk baslarda senin dedigin gibi once is sonra para olarak calistim bir sure. Suanda elimde teslim alinmayan 12 adet rapor var. Attigim linkleri geri silsem ekstra is. Zaman kaybinami yanayim, cebimden cikan makale parasina mi yanayim. O yuzden is yapacaginiz adamin ticaret puanini ve yazdigi ettigi actigi konularida incelemekte fayda var. Zaten is yapilabilecek adamlar kendini actigi konulardan, yazdigi mesajlardan belli eder. Yada forum yetkilileri bir sistem yapacak sadeceon falan gibi. Para forum kasasinda kalicak, is tesliminde forum parayi odeyecek ama bu seferde bir suru vergi algi olaylari cikacak ortaya. Neresinden tutarsan tut zor bir is internet uzerinden ticaret yapmak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Parayı peşin alıp ortadan tüyen satıcılar için 'önce iş sonra para' mantıklı gelebilir. Ancak seo hizmetlerinde bu durum nasıl olacak? Seo yaparken tanıtımlar vs. için ekstra harcamalar oluyor. Belli bir miktar ödenmezse ve müşteri ödeme yapmadan tüyerse ne olacak?
Belli bir kural çerçevesinde bu durumun engellenebileceğini sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
finans
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Anlaşılan genel olarak bir kural uygulamak çok zor. Herkes kendi gemisinin kaptanı olmaya devam edicek. Biz biraz su aldık ama olsun 1 musibet 1000 nasihattan iyi demişler.