Arkadaşlar piyasada bulunan bir çok cache eklentisi mevcut WordPress İçin Fakat çoğu kişi farklı farklı cache eklentileri kullanmakta. Bende bir anket oluşturmak istedim. Sizce En iyi Cache eklentisi Nedir?

NOT : Ankette Ekli Olmayann Cache eklentilerini yorumda belirtebilirsiniz. Sebebi ile birlikte.



Cache Nedir ; Teknik açıdan bakacak olursan cache eklentileri, bir ziyaretçi sitenize girdiği zaman sitenizin sabit bir sayfasını oluşturur ve aynı ziyaretçi bir kez daha sitenizi ziyaret ettiğinde bu sabit sayfayı onlara sunar. Bu sayede siteniz daha hızlı yüklenir ve ziyaretçiye daha hızlı bir biçimde sunulur.

Hızlı yüklenen sitelerin kullanıcı deneyimleri ortalamanın üzerindedir. Siteniz hızlı yükleniyorsa daha fazla etkileşim ve daha fazla dönüşüm oranları konusunda avantajlı olur. Google’ın site hızı konusunda sıralamaya etki ettiğini belirlemesi için bir diğer önemli unsurdur. Araştırmaların bir kısmı yüklenme süresi iki saniyeyi geçen sitelere gelen ziyaretçilerin çok geçmeden siteden ayrıldıklarını belirtmektedir.

Site hızı konusunda ne durumda olduğunuzu bilmek başlangıç için en doğal noktalardan birisidir. Nerede olduğunuzu bilmek için birkaç araçtan faydalanarak performans seviyesini, sunucu taleplerini, yüklenme hızını, sayfa boyutu gibi önemli ölçümlere göz atmalısınız. Google’a ait tarama botları genelde bu unsurları takip ederler ve Pingdom gibi bir hizmetten yararlanarak bu ölçümlerde ne durumda olduğunuzu rahatlıkla öğrenebilirsiniz.