-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba eski bir masaüstü bilgisayarım var. Çok eski sayılmasa da dizüstü bilgisayar aldığımdan beri kullanmıyorum. Yer kapladığı içinde satmak istiyorum. Photoshop cs6 gibi programları kaldırıyor. Windows 10 yüklü. Aslında hala işe yarar ancak dediğim gibi bana gerekli değil.
Monitör: Samsung syncmaster 920nw
Bilgisayar işlemcisi: İntel core duo2 2.53 GHZ Ram: 3GB Harddisk: 320 GB
Ekran kartı maalesef yok. Elektrik gidip gelmesi sonucu harddisk ve ekran kartı yanmıştı. Ekran kartını taktırmadım. Şuan bilgisayarda Windows 10 yüklü ve kasma sıkıntısı yok.
Ayrıca verirsem yazıcı, hoparlörüyle birlikte vereyim diyorum.
Birde ne kadar edebileceğini söylerseniz mutlu olurum herkese teşekkürler
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir arkadaşa laptop lazım. Fiyat nedir? Özelden at.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sahibinden com a gir ve benzer özellik ve kondisyondaki bilgisayar fiyatlarına bak. elde ettiğin ortalamanın biraz daha altında bir fiyat yazarsan satışı hızlandırabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim hemen hemen 8 sene önce casper masaüstü pc aldım. En üst modelinin bir altıydı. En üst modeli de oyun içindi zaten. O zaman "500 gb hafıza mı olur?" diyenler vardı. Sanırım 6 sene önce ekran kartı yandı. 2 sene yada daha fazla anakartın vgasını kullandım. Daha sonra ekran kartı aldım. Daha sonraları çok ses, yavaşlama fln acayip bıktırdı. Geçen sene hepsiburada.com'dan sessiz fanlı güç kaynağı, işlemci soğutucusu, yeni boş kasa, dvd-rw, wifi port, 240 gb sandisk ssd, kilit kablo, işlemci macunu aldım. Toplam 809.18 tl harcadım. inan ki şuan bilgisayar bir 10 yıl rahat gider.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
laptopu güçlendirmeseydim alırdım laptop her işimi görüor artık kasa 350-400 uygun bana göre size az gelirse bilmem :)
MultiAnaliz.com