-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Exe formatına çevirirseniz çalışır. İnternette python convert to exe ararsanız, istediğinizi bulabilirsiniz ama exe formatına geçirdikten sonra kodda değişiklik yapılmadığını belirtmek isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
py2exe diye aratırsanız gerekli cevapları bulabilirsiniz.
php, java, python - django, nodejs, vuejs, reactjs, angularjs, c# asp.net mvc...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu arada py kodlarımda çok sayıda kütüphane import ediyorum mantıken exeye çevirince bu kütüphaneleri de exenin içine mi yüklüyor orasını anlamadım, yani diyelim ki python kodumuzda x y ve z kütüphanelerini import ediyoruz dosyayı exeye çevirdik fakat diğer python yüklü olmayan bilgisayarda python olmadığı gibi bu kütüphaneler de yok nasıl bulacak o kütüphaneleri exenin içinde mi gelecek?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Evet py2exe tamaman static olarak çalıştırılabilir bi dosya oluşturuyor. Bilgisayarda herhangi bir python kütüphanesi veya sürümü yüklü olmasına gerek duymuyor. Gerekli dosyaları exe yanına oluşturuyor. O dosyaları exe yanında bulundurmalısınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ş** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
grover1986 adlı üyeden alıntı
Bu arada py kodlarımda çok sayıda kütüphane import ediyorum mantıken exeye çevirince bu kütüphaneleri de exenin içine mi yüklüyor orasını anlamadım, yani diyelim ki python kodumuzda x y ve z kütüphanelerini import ediyoruz dosyayı exeye çevirdik fakat diğer python yüklü olmayan bilgisayarda python olmadığı gibi bu kütüphaneler de yok nasıl bulacak o kütüphaneleri exenin içinde mi gelecek?
Kütüphaneler den dolayı çalışmaz diye biliyorum.Yazdığımız programı paketleyip başka bir bilgisayara atarken kütüphaneyi de atıyoruz .
http://www.iyibitkiler.com