canan1989
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
***** iptal ettirirken sözleşme kontrat bitimine dikkat edin 350 tl para ödemiştim ben, çünkü telefondaki satış temsilcisi sözleşmeniz yok bitmiş demişti ama sonrasında fatura geldi erken cayma bedeli, konşuştuğunuz kişinin ismini ve saate dikkat edin itiraz etme şansınız olur ben etiim ses kayıt dinlendi 15 günde paramı geri aldım
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Müşteri temsilcisi
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
24 ay sözleşmeli Superonline vdsl 24Mb - Sınırsız (100 gb akk) 69 TL ihtiyacımı görüyor. Daha önce ***** adsl 8 mb hız 75 gb akk kullanıyordum tivibu dahil 88 TL ödüyordum.
zangess
Ya Sev Ya Terket!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webtasarim
-
-
Ad Soyad
U** i**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Sanal sunucu nedir önce onu araştır. Çünkü söylediklerinle alakası yok. Yani tnnetinde diğerlerininde verdiği hizmet aşağı yukarı aynı. Fiyat değişir fakat fiyata göre destek alırsın. Sonuç olarak; *****, dsmart, turknet, uydunet altyapı olarak aynı. Sanal sunucuların hızı benim bildiğim 500mbt ten başlar fiyatına göre yükselir. Fakat sanal sunucu yani vps yada vds bambaşka birşey... Sana istediğin özelliklerde masa üstü verir(windows için konusuyorum) bilmem kaç cpu,ram, hdd sende kullanırsın. Ama film yada video izleyemezsin. Çünkü ekran kartı yoktur cihazlarda. Son olarakta bu hizmeti kullanmak için yine evinde adsl yada fiber internetin olmalı. Ha ben sunucuyu evimde istiyorum dersen, 7-10 bin lira aylık fiyatlardan kiralayabilirsin ki ona da 3-6 bin arası dedicated bir makine alman lazım.
https://biyokimlik.com