-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
59, (%0)
Enpara alın rahatınıza bakın bence bunun yanında işbank ya da ing bank 2. bir seçenek olabilir en çok çalıştığımız bankalardır çalışanları da dahil olmak üzere memnun bırakıyorlar.
zangess
Ya Sev Ya Terket!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webtasarim
-
-
Ad Soyad
U** i**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
30 yaşına girdim 2 ay kredi kartı kullandım 5 ay kapatamadım. Kesinlikle kullanma 10 yıldır kafam rahat. Ek iş bul daha iyi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://biyokimlik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Garanti ve iş bankasını kullanıyorum şuan garanti ödemeyi biraz geciktirdinmi tehdit gibi ödemezseniz puanınız düşer takibe girersiniz mesajları atıyo iş bankası ödemeyince o kadar değil ama bonus olayınada gelirsek bonus card ve world card var ikiside alanlarına göre iyi bonus veriyo eğer çok lazım değilse kredi kartlarını kapatın esnek hesaba geçin o biraz daha mantıklı kredi kartı pişmanlıktır eğer illa kullanıcam diyosanız vakıf banktan alın tavsiyem budur ama öylede böylede geçiriyolar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
2 sene 8 ay Garanti kullandım ve kapattım en ufak gecikmede arıyorlar ve tehdit eder gibi işlem yapacaklarını belirtiyorlar.
Yaklaşık 7 aydır çalıştığım firmanın kendi bankası olan Yapı Krediyi kullanıyorum " Cüzdan " uygulaması var gayet güzel yakındaki indirimleri bildirim olarak alıyorum. Kullandığım kart " GOLD " kart yıllık aidatı var ama firmanın kendisinin olduğu için benden alınmıyor. Şuan memnunum. Ek olarak tavsiye edebileceğim " İş Bankası " var. Kullanan arkadaşım faiz oranına kadar benden daha iyi tekliflerle karşılaşıyor. :)
Not : Bana kalırsa hiç bulaşmayın derim. Yıllardır üstümde nakit taşımıyorum çekim yapmaya alıştım sigarayı bile kart ile alıyorum. Sakızı bile neredeyse kart ile alacağım. :D
zangess adlı üyeden alıntı
30 yaşına girdim 2 ay kredi kartı kullandım 5 ay kapatamadım. Kesinlikle kullanma 10 yıldır kafam rahat. Ek iş bul daha iyi.
:) Doğru söylüyor Garanti bankasını kayboldu bahanesi ile kapata bildim. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%79)
akbank kullanıyorum cok memnunum.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Enpara diyenler en paranın kredi kartı varda biz mi görmedik
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Enpara da kredi kartı yokki neden öneriyorsunuz?
Ben garanti kullanıyorum. Tek sıkıntı bana aidat ücreti alınmicak diyip almaları idi. Bunun dışında memnunum ama kandırılmak koymuştu. Ekstreyi geciktirmediğim için tavırlarını bilmiyorum merak da etmiyorum.
Puan falanda veriyorlar.