Direk MHP'nin Olağanüstü Kurullarda oy verenlerle temas ettim diyorum. Bahçeli'nin bu tavrıdan aşırı rahatsızlar diyorum. AKPliler gelip sen CHPlisin, HDPlisin diyorlar. Bakın sizinle birlikte niye olmak istemiyoruz.
PKK'ya bilerek operasyon yapmadığınızı söyleyen, HDP'yi meclise sokanlar sizsiniz. 400 vekil verseydiniz böyle kaos ortamı olmaz diyen sizdiniz. Türk Milliyetçiliği ayaklar altına alan sizsiniz. IMF'ye borçlarımızı ödedik deyip devlete ait olan sektörleri özelleştiren sizsiniz. Şuan ki ekonomi sebebi sizsiniz. 1 kilometrelik yolu 1 milyon 400 liraya yapan sizlersiniz, MHPli belediyelere soruşturma ekibi gönderip, kendi belediyelerinize soruşturma göndermeyen yine sizsiniz. Bugüne kadar ittiniz, dışladınız. Faşistsiniz, ülkeyi bölenler sizsiniz dediniz. Bizde bunları görmezden gelip sizinle birlikte olacağız. Devlet Bahçeli şuan kendi kafasına göre hareket etse bile, yarın onu ilk satacaklar yine sizsiniz. Devlet bey kandırdı bizi diyeceğiniz günü sabırsızlıkla bekliyorum.
3 gün önce muhafazakar, 2 gün önce cemaatçi, dün PKK destekleyecisi, bugün milliyetçi tavrı takınıyorsunuz. Yarın koşullar mevcut olsa bir anda solcu bile olursunuz.
MHP'nin tabanının sizin gibi lider ne dediyse olur şeklinde değil. Siz bizi çok yanlış biliyorsunuz. Alparslan Türkeş bir lafı vardır. Bu davadan döneni vurun, ben de dönersem beni de vurun der. Devlet Bahçeli döndü diye, herkes dönecek değildir. Bizim liderimiz ne derse olmaz. Sizle bizim arasındaki en büyük fark bu. Bu yüzden hiçbir zaman yakın olamayacağız.